“Kαρφιά” Μουρίνιο για Ασένσιο: “Βλάπτει το κύρος του συλλόγου”

Η κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης επιδεινώνεται μετά την πρόσφατη παράβαση του Ραούλ Ασένσιο, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, προπονητής της ομάδας, δεν δίστασε να εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η ενέργεια για την εικόνα του συλλόγου. Η τιμωρία του Ασένσιο περι


“Kαρφιά” Μουρίνιο για Ασένσιο: “Βλάπτει το κύρος του συλλόγου”


Διαφ.

Ζοσέ Μουρίνιο: Αναστάτωση προκάλεσε στη Ρέαλ Μαδρίτης το γεγονός ότι ο Ραούλ Ασένσιο πιάστηκε θετικός σε έλεγχο αλκοτέστ, ενώ οδηγούσε σε δρόμο στα νότια της Γκραν Κανάρια, με τον ίδιο να τιμωρείται με πρόστιμο ύψους 14.400 ευρώ (τέσσερις μήνες με ημερήσια ποινή 120 ευρώ) και παράλληλα του επιβλήθηκε απαγόρευση οδήγησης οκτώ μηνών.

"Kαρφιά" Μουρίνιο για Ασένσιο: "Βλάπτει το κύρος του συλλόγου"
AP

Διαφ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό κλήθηκε να σχολιάσει και ο τεχνικός της Βασίλισσας, όπου μπορεί αρχικά να τόνισε πως ο Ασένσιο είναι υπόδειγμα επαγγελματία και δουλεύει πιο σκληρά από όλους, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του όμως, αναφέροντας πως τέτοια περιστατικά βλάπτουν το κύρος των Μαδριλένων.

«Μίλησα μαζί του όταν έφτασα για πράγματα από το παρελθόν. Από τότε που έφτασα, δεν συζητώ πλέον θέματα εκτός γηπέδου. Στη Βαλντεμπέμπας, είναι ένας υποδειγματικός επαγγελματίας. Όταν ήταν σε φόρμα, κανείς δεν προπονούνταν πιο σκληρά ή καλύτερα από αυτόν. Τώρα είναι ο πρώτος που φτάνει και ο τελευταίος που φεύγει.

Διαφ.

Αλλά ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 12 μήνες το χρόνο. Ό,τι κάνεις εκτός ποδοσφαίρου εξακολουθεί να είναι Ρεάλ Μαδρίτης. Συνεχίζει να βλάπτει το κύρος ενός συλλόγου που είναι άθικτος. Δεν είμαι χαρούμενος και όλοι κάνουν λάθη, αλλά τα συσσωρευμένα λάθη είναι διαφορετικά», είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

"Kαρφιά" Μουρίνιο για Ασένσιο: "Βλάπτει το κύρος του συλλόγου"
AP


Πηγή