Υπογράφει με τον Τζαμπάρι Πάρκερ ο Ολυμπιακός; Τι ισχύει!

Η πιθανότητα να υπογράψει ο Ολυμπιακός με τον Τζαμπάρι Πάρκερ έχει προκαλέσει συζητήσεις στον αθλητικό κόσμο. Παρά τις ικανότητες του Αμερικανού φόργουορντ, οι αναλυτές επισημαίνουν ότι δεν φαίνεται να ταιριάζει με τις αγωνιστικές ανάγκες της ομάδας. Η κατάσταση αυτή εγείρει ερωτήματα σχετικά με την στρατηγική του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.


Υπογράφει με τον Τζαμπάρι Πάρκερ ο Ολυμπιακός; Τι ισχύει!


Διαφ.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος αναγνώρισε τις δεδομένες ικανότητες του Αμερικανού φόργουορντ, αλλά υποστήριξε πως δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ που αναζητούν αυτή την περίοδο οι Πειραιώτες.

Διαφ.

«Αν μπορεί να ασχοληθεί με τον Τζαμπάρι Πάρκερ ο Ολυμπιακός; Δεν νομίζω να ασχοληθεί. Αν ήμασταν εκτός εκπομπής θα σου έλεγα ούτε μία στο δισεκατομμύριο, απλά επειδή δεν είμαστε εκτός εκπομπής, θα πω δεν νομίζω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε οι Ερυθρόλευκοι φέρεται να προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός πιο έτοιμου και δυναμικού παίκτη, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει άμεσα, καλύπτοντας τόσο τη θέση 3 όσο και εκείνη του 4.

Διαφ.

«Ο Ολυμπιακός θέλει εκεί έναν παίκτη πιο στιβαρό, πιο κωλοπετσωμένο. Ο Τζαμπάρι Πάρκερ είναι παικταράς, δηλαδή το ταλέντο του είναι πάρα πολύ μεγάλο, NBA εδώ κι εκεί, αλλά θέλει πιο “τώρα” παίκτη ο Ολυμπιακός», τόνισε.

Μάλιστα, ο Κοτζιάς έφερε ως χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Ντιαλό, Χεζόνια και Γκιλ, περιγράφοντας με αυτόν τον τρόπο τα στοιχεία που θα ήθελαν οι Πειραιώτες από την επόμενη προσθήκη τους.

Διαφ.

«Πιο “τώρα”, πιο Ντιαλό, πιο Χεζόνια, πιο Γκιλ. Θέλει έναν τέτοιον παίκτη για μένα. Να ακουμπάει και στο “3” και στο “4” — ο Γκιλ δεν ακουμπάει στο “3”, αλλά τέτοιας υφής παίκτη», πρόσθεσε.

Με βάση τα παραπάνω, ο Πάρκερ δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, με την ομάδα να αναζητά διαφορετικού τύπου φόργουορντ.

Διαφ.

Πηγή