Ο Ηρακλής συνεχίζει την περιπλάνησή του, καθώς θα αγωνιστεί για άλλη μια φορά εκτός έδρας. Η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, ενισχύοντας την αβεβαιότητα γύρω από την επιστροφή του στην κανονική του έδρα. Η ΕΠΟ επιβεβαίωσε την αλλαγή, αφήνοντας τους φιλάθλους να αναμένουν με αγωνία την επιστροφή στο Καυτανζόγλειο.
Ξενιτεύεται ξανά ο Ηρακλής – Στο Πανθεσσαλικό το ματς με Ατρόμητο!
Η αναμονή για την επιστροφή του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο συνεχίζεται, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα αναγκαστούν να δώσουν ακόμη ένα παιχνίδι μακριά από τη φυσική τους έδρα.
Η ΕΠΟ γνωστοποίησε επίσημα την αλλαγή έδρας της αναμέτρησης του Γηραιού με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00.
Δεν είναι ακόμη έτοιμο το Καυτανζόγλειο
Αιτία της νέας… μετακόμισης είναι το γεγονός ότι το Καυτανζόγλειο δεν βρίσκεται ακόμη στην απαιτούμενη κατάσταση για να φιλοξενήσει παιχνίδι της μεγάλης κατηγορίας.
Έτσι, ο Ηρακλής καλείται να κάνει για ακόμη μία φορά υπομονή, χάνοντας παράλληλα το πλεονέκτημα της φυσικής του έδρας σε ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος.
Στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Ανακοινώνεται ότι o αγώνας ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αλλάζει έδρα και θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (αντί για το Καυτανζόγλειο Στάδιο) το Σάββατο 12.09.26 στις 21:00».
Πότε επιστρέφει στο «σπίτι» του
Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ακολουθεί για τον Ηρακλή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Άρη, το οποίο ούτως ή άλλως θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ως εκ τούτου, εφόσον δεν προκύψει κάποια νέα καθυστέρηση στις απαραίτητες εργασίες και διαδικασίες, η πρώτη πραγματική ευκαιρία για επιστροφή του Γηραιού στο Καυτανζόγλειο φαίνεται πως είναι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στις 10 Οκτωβρίου.
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, κάτι που προσφέρει επιπλέον χρόνο ώστε να ολοκληρωθούν όσα απαιτούνται στο στάδιο.
Μέχρι τότε, πάντως, ο Ηρακλής παραμένει ουσιαστικά… χωρίς σπίτι, περιμένοντας τη στιγμή που θα μπορέσει να υποδεχθεί ξανά τον κόσμο του στο Καυτανζόγλειο.
Πηγή