Εντολή Ομπράντοβιτς… φέρνει Γκέιμπριελ ο ΠΑΟ – Καλύτερο NBAer από τον Λεν

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επικεντρώνεται στην ενίσχυση της ομάδας. Μετά την πρόσφατη νίκη επί της ΑΕΚ, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναζητά νέες προσθήκες, με τον Γκέιμπριελ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιθυμιών του. Η επιτυχία της ομάδας


Εντολή Ομπράντοβιτς… φέρνει Γκέιμπριελ ο ΠΑΟ – Καλύτερο NBAer από τον Λεν


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα χθες την ΑΕΚ στο πρώτο του κανονικό φιλικό για την τρέχουσα σεζόν αλλά ως γνωστόν τα αποτελέσματα δεν έχουν ουσία σε τέτοια ματς. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έβγαλε κάποια συμπεράσματα την ίδια ώρα όμως ξέρει ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, καθώς εκτός των άλλων του λείπουν τέσσερις βασικοί παίκτες.

Διαφ.

Του λείπει ο βασικότερος όλων που είναι ο Κέντρικ Ναν, του λείπει ο Χέις-Ντέιβις, του λείπει ο Ρογκαβόπουλος, του λείπει και ο Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ υπέστη θλάση και θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης κάτι που έρχεται να προστεθεί στην περσινή προβληματική του σεζόν όπου σχεδόν όλο το διάστημα δεν έπαιξε λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Εντολή Ομπράντοβιτς... φέρνει Γκέιμπριελ ο ΠΑΟ - Καλύτερο NBAer από τον Λεν

Διαφ.

Είναι 34 στα 35, το κορμί του είναι δύσκολο, έρχεται όπως είπαμε από μεγάλη ταλαιπωρία και δεν είναι τόσο εύκολο για τον Παναθηναϊκό να στηριχτεί πάνω του. Για αυτό το λόγο και ήδη οι Κυπελλούχοι Ελλάδας βγήκαν στην αγορά για να ψάξουν για παίκτη. Η αγορά είναι δύσκολη τώρα, δεν υπάρχουν ικανοποιητικές λύσεις και αν υπάρχουν είναι ελάχιστες. Μία απ’ αυτές είναι ο Ουκρανός Αλεξ Λεν, ο οποίος για χρόνια ολόκληρα ήταν στο ΝBA και την περσινή σεζόν ήταν στην Ρεάλ. Είναι 32 ετών, είναι μεγάλο κορμί, δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό αλλά και ο Παναθηναϊκός δεν θέλει κάτι εντυπωσιακό. Το εντυπωσιακό για τον Παναθηναϊκό στη θέση του σέντερ είναι ο Ματίας Λεσόρ.

Στο ΝBA υπάρχουν ελάχιστες λύσεις και αυτοί οι παίκτες ως επί το πλείστον περιμένουν να βρουν κάποιο συμβόλαιο στο νέο πρωτάθλημα.

Διαφ.

O Ντριου Γιούμπανκς και ο Ντουάιτ Πάουελ είναι δυο περιπτώσεις που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος είναι σε καλύτερη ηλικία και είναι απ’ αυτούς που περιμένουν να βρουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Ο Πάουελ στα 35 του δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη τι θέλει να κάνει. Ο Παναθηναϊκός θέλει έναν σέντερ σαν τον Γκέιμπριελ, που είχε παλιότερα ή σαν τον Οντιάσε της Χάποελ Τελ Αβίβ και θα κάνει τα πάντα για να τον βρει και να καλύψει έτσι τα κενά, που έχει στην φροντ-λάιν του.


Πηγή