Το δοκάρι σταμάτησε την Κηφισιά κόντρα στον Λεβαδειακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και η Κηφισιά παρουσίασε μια δυναμική εμφάνιση, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, μένοντας στο 0-0. Το δοκάρι αποδείχθηκε ο πιο σφοδρός αντίπαλος, καθώς σταμάτησε τις προσπάθειές της για ένα γκολ που θα της έδινε τη νίκη. Η αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πρόσφερε ένταση και ευκαιρίες


Το δοκάρι σταμάτησε την Κηφισιά κόντρα στον Λεβαδειακό! (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Από έναν βαθμό πήραν Κηφισιά και Λεβαδειακός καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Διαφ.

Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο μπορεί να αισθάνεται αδικημένη από το αποτέλεσμα, καθώς είχε αρκετές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και δοκάρι με τον Μπένι. Οι Βοιωτοί του Ηλία Χαραλάμπους, από την άλλη, κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο βαθμό τους στη φετινή Super League.
 
Ο Ελιασί ήταν αυτός που χρειάστηκε να επέμβει πρώτος, στο 13ο λεπτό, για να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Ρουκουνάκη. Πέντε λεπτά μετά, το… πονηρό φάουλ του Κωστή δε βρήκε συμπαίκτη ή αντίπαλο, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ραμίρες. Λίγο πριν το ημίωρο, ο Ελιασί χρειάστηκε να δείξει εκ νέου την αξία του, αυτή τη φορά στην προσπάθεια του Πέτκοφ.

Οι Βοιωτοί έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους στο φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Κόμπναν έκλεψε την μπάλα, έφυγε στην κόντρα και πάσαρε στον Κωστή που από πλεονεκτική θέση σούταρε πάνω στον Ούγκο Σόουζα. Οι δυο προπονητές προχώρησαν γρήγορα σε αλλαγές στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Η εικόνα του αγώνα, όμως, δεν άλλαξε.

Διαφ.

Μία επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Αμπάντα δεν αιφνιδίασε τον Ελιασί στο 59’ για να φτάσουμε στο 77’. Ο Μανσό έκανε τη σέντρα, ο Μπένι πήρε την κεφαλιά μα η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Το 0-0 παρέμεινε ως το φινάλε, με την Κηφισιά να παίρνει τον δεύτερο βαθμό της και να πηγαίνει την επόμενη εβδομάδα στο Περιστέρι για να παίξει με τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό τον πρώτο και να περιμένει τον Ολυμπιακό, λίγο πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.
 
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Κίτρινες: Αποστολάκης, Γιαγκνέ, Μανσό – Μπαλντέ, Τσιβελεκίδης, Βήχος, Ελιασί.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαφ.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρες, Αποστολάκης (46’ Μανσό), Πέτκοφ, Πόμπο (46’ Θεοδωρίδης), Αντόνισε (61’ Εμπουλά), Μπένι, Ρουκουνάκης, Γιαγκνέ, Αμπάντα, Σαγκάλ (83’ Ζέρσον Σόουζα), Ούγκο Σόουζα.  

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ηλίας Χαραλάμπους): Ελιασί, Παντέα, Βήχος, Κορνέζος, Τσιβελεκίδης, Νίκας, Κωστή (69’ Γκούμας), Σουτ (52’ Συμελίδης), Ούρσι (52’ Εμμανουηλίδης), Μπαλντέ (69’ Μπάουζα), Κόμπναν (78’ Οζέγκοβιτς).

Διαφ.

Πηγή