Σπάει τα κοντέρ ο Χάαλαντ – Ξεπέρασε Ρονάλντο, Ζλάταν

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του, σπάζοντας ρεκόρ και γράφοντας ιστορία με την εθνική Νορβηγίας. Με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Δανία, ο νεαρός επιθετικός της Σίτι έχει πλέον 64 τέρματα σε μόλις 56 αγώνες, ξεπερνώντας θρύλους του ποδοσφαίρου όπως οι Ρονάλντο και Ζ


Σπάει τα κοντέρ ο Χάαλαντ – Ξεπέρασε Ρονάλντο, Ζλάταν


Διαφ.

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ιστορία γράφει με την εθνική Νορβηγίας ο επιθετικός της Σίτι, μιας και με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 3-2 κόντρα στην Δανία έφτασε στα 64 τέρματα σε 56 παιχνίδια.

Σπάει τα κοντέρ ο Χάαλαντ - Ξεπέρασε Ρονάλντο, Ζλάταν
AP

Διαφ.

Μάλιστα ο Νορβηγός κατάφερε να προσπεράσει στη λίστα τόσο τον Ρονάλντο, όσο και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που είχαν σημειώσει από 62 με Βραζιλία και Σουηδία, αντίστοιχα.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μάλιστα έχει φτάσει σε αυτά τα νούμερα σε πολύ λιγότερα παιχνίδια, καθώς σκοράρει 1,14 γκολ ανά ματς,  ενώ είναι μόνο 26 ετών, ενώ πλέον χρειάζεται 20 τέρματα  για να μπει στο τοπ 10 των σκόρερ με τις εθνικές ομάδες.

Διαφ.

Πηγή