Η πιθανότητα επιστροφής του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ελληνική ομάδα προκαλεί έντονο ενδιαφέρον στους φιλάθλους, ειδικά στους υποστηρικτές του Άρη. Η φημολογία γύρω από την οικογένεια Αντετοκούνμπο εντείνεται, καθώς οι θαυμαστές ονειρεύονται την παρουσία του MVP του NBA στο ελληνικό μπάσκετ. Στο άρθρο αυτό, εξετάζουμε τις προσδοκίες και τις ελπίδες που συνοδεύουν
Θα έρθει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ελληνική ομάδα; – «Όλα θα γίνουν»!
Το όνομα Αντετοκούνμπο έχει πλέον αποκτήσει ξεχωριστή θέση στην μπασκετική καθημερινότητα του Άρη και, όπως φαίνεται, οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τη φαντασία τους να ταξιδέψει ακόμη πιο μακριά.
Η αρχή έγινε φυσικά με τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο με την παρουσία του στον Άρη. Μόνο που πλέον η συζήτηση δεν περιορίζεται στον ίδιο, αφού μία χαρακτηριστική τοποθέτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο ήταν αρκετή για να δημιουργήσει… οικογενειακά σενάρια στη Θεσσαλονίκη.
Το θέμα πήρε άλλη διάσταση όταν στον Θανάση τέθηκε η προοπτική να ακολουθήσει κάποια στιγμή ακόμη και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Η απάντησή του ήταν σύντομη, αλλά αρκετή για να προκαλέσει ενθουσιασμό: «Όλα θα γίνουν».
Η ατάκα που προκάλεσε χαμό
Προφανώς, μία τέτοια ατάκα δεν αποτελεί κάποια συμφωνία ή ένδειξη ότι υπάρχει συγκεκριμένη εξέλιξη γύρω από τον Γιάννη και τον Άρη. Για τους φίλους των «κιτρινόμαυρων», όμως, δεν χρειαζόταν τίποτα περισσότερο για να ξεκινήσει η κουβέντα.
Τα social media πήραν γρήγορα… φωτιά, με τους οπαδούς του Άρη να σχολιάζουν το ενδεχόμενο μίας απίθανης οικογενειακής ακολουθίας.
Κώστας, Θανάσης και στο τέλος… Γιάννης;
Ένα σενάριο που αυτή τη στιγμή ανήκει φυσικά περισσότερο στη σφαίρα του ονείρου, αλλά δείχνει και τον ενθουσιασμό που έχει δημιουργηθεί γύρω από το μπασκετικό τμήμα.
Η παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο είναι αυτή που έδωσε διαφορετική διάσταση σε ολόκληρη τη συζήτηση. Από τη στιγμή που ένα μέλος της οικογένειας φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, κάθε σχετική αναφορά στα αδέλφια του αποκτά αυτομάτως πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον κόσμο του Άρη.
Και κάπως έτσι, από μία κουβέντα για τον Κώστα η συζήτηση πέρασε στον Θανάση και από εκεί έφτασε αναπόφευκτα στον μεγαλύτερο σταρ της οικογένειας.
Η συγκεκριμένη ατάκα, βέβαια, έχει περισσότερο χαρακτήρα πειράγματος και προσδοκίας παρά κάποιας πραγματικής μεταγραφικής εξέλιξης. Αυτό, ωστόσο, δεν εμπόδισε τους φίλους του Άρη να αρχίσουν να ονειρεύονται.
Γιατί στο μπάσκετ της Θεσσαλονίκης η φαντασία περισσεύει και, όταν μπαίνει στην ίδια πρόταση το όνομα Αντετοκούνμπο, τα σενάρια μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά.
Προς το παρόν, λοιπόν, η πραγματικότητα λέει Κώστας Αντετοκούνμπο. Η κουβέντα έφερε στο προσκήνιο τον Θανάση και το «όλα θα γίνουν» άφησε τους φίλους του Άρη να συμπληρώσουν μόνοι τους το τελευταίο κομμάτι του… παζλ.
Και αυτό έχει ένα όνομα που αρκεί από μόνο του για να προκαλέσει ενθουσιασμό: Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Πηγή