Η αναμονή για τον πρώτο ημιτελικό του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ κορυφώνεται, καθώς ανακοινώθηκε η διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει τον αγώνα. Στην «γραμμή» θα βρίσκεται η Βάσω Τσαρούχα, συνοδευόμενη από τους βοηθούς Καρπάνο και Αγραφώτη, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους.
Με Τσαρούχα η διαιτητική τριάδα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ – Οι δωδεκάδες
Η διαιτητική τριάδα του πρώτου ημιτελικού του Super Cup έγινε γνωστή, με την Βάσω Τσαρούχα να σφυρίζει στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ (16:45).
Μαζί με την Ελληνίδα ρέφερι θα είναι οι Καρπάνος και Αγραφώτης.
Αναλυτικά:
Ανδρέας Παπανδρέου 16.45 Ολυμπιακός – ΑΕΚ (1) Τσαρούχα-Καρπάνος-Αγραφώτης (Νιγιάννης)
Οι δωδεκάδες
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόρντ, Πλώτας, Μίλερ-ΜακΙντάιρ, Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Νετζήπογλου, Ντόρσεϊ, Εντιάι, Καραγιαννίδης, Χολ, Φουρνιέ, Μοντέρο.
ΑΕΚ (Σάκοτα): Πίνκνεϊ, Σκορδίλης, Νόλεϊ, Κατσίβελης, Λαρεντζάκης, Φλιώνης, Λεκαβίτσιους, Χαρτώνας, Τζόσεφ, Μπάρτλεϊ, Τσαλμπούρης, Ερτέλ. ▶
Πηγή