Δυσάρεστες εξελίξεις για τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής ομάδας με την Ολλανδία. Ο διεθνής εξτρέμ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο νωρίς στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να προγραμματιστεί εσπευσμένα ταξίδι του στην Αγγλία για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.
Άσχημα τα νέα για Τζόλη, φεύγει εσπευσμένα για Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Χρήστος Τζόλης ήταν ο μεγάλος άτυχος της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Ολλανδία.
Ο διεθνής εξτρέμ τραυματίστηκε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης και έγινε αναγκαστική αλλαγή, αφήνοντας απογοητευμένος τη θέση του στον Μασούρα. ▶
Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγο για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, ωστόσο τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα μετά τις αυριανές εξετάσεις που θα υποβληθεί.
Ο Τζόλης δεν θα είναι διαθέσιμος για την Εθνική στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στη Γερμανία (4/10, 21:45), καθώς αποχωρεί από την Ελλάδα και επιστρέφει εσπευσμένα στην Αγγλία και στην Άρσεναλ!
Πηγή