Πουλάει τον Βόλο ο Αχιλλέας Μπέος; Αποκάλυψη!

Σημαντικές εξελίξεις στον Βόλο, καθώς φημολογείται ότι ο Αχιλλέας Μπέος εξετάζει την πώληση της ομάδας. Η είδηση έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή, μετά την αφαίρεση βαθμών λόγω της χειραγώγησης αγώνων, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους φιλάθλους. Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης αναμένονται με ενδιαφέρον, καθώς ο σύλλογος ετοιμάζεται


Πουλάει τον Βόλο ο Αχιλλέας Μπέος; Αποκάλυψη!


Διαφ.

Ο Ευθύμης Χούτας μετέφερε το ρεπορτάζ του Βόλου Elabet στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά και την αφαίρεση βαθμών από την ομάδα για την υπόθεση της χειραγώγησης των αναμετρήσεων με τον Πανσερραϊκό στο φινάλε της σεζόν 2024-2025.

Διαφ.

«Θα προσφύγει κατά της πρωτόδικης απόφασης ο σύλλογος, αλλά πάμε προς μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών. Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε δηλώσεις σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Μαγνησίας και είπε ότι οι διαδικασίες είναι σε τελικό στάδιο.

Είναι δύο οι ενδιαφερόμενοι και σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις. Ο Μπέος πήρε την απόφαση και μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχουν πέσει υπογραφές», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαφ.


Πηγή