
Σε μια πρόσφατη δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γκαγκάτσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη για τη στήριξή τους. Σχολιάζοντας την πορεία της Εθνικής ομάδας, επεσήμανε την ικανότητα των παικτών να ανταγωνίζονται οποιονδήποτε αντίπαλο, επιβεβαιώνοντας την επιτυχία στην επίτευξη του στόχ
Γκαγκάτσης: «Ευχαριστώ ΠΑΟΚ και Ιβάν Σαββίδη» (ΒΙΝΤΕΟ)
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο Inpaok.com
Για την πορεία της Εθνικής: «Δεν θα πω ότι είναι έκπληξη, θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε. Είμαστε αήττητοι, έχουμε άλλα δύο ματς. Ο στόχος της τρίτης θέσης επιτεύχθηκε και πλέον στόχος είναι η πρόκριση στα προημιτελικά, πραγματικά δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη η δυνατότητα αυτής της ομάδας».
Για την επιστροφή του στην Τούμπα: «Συγκινήθηκα, δεν το κρύβω. Σαν φίλαθλος έρχομαι στο γήπεδο από το 1991, πατώντας το χορτάρι της Τούμπας ήταν συγκινητικό. Ο κόσμος ήταν απίστευτος, αγκάλιασε την Εθνική ομάδα. Να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη, γιατί τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Πραγματικά ήταν υπέροχη η φιλοξενία».
Για την ανυπομονησία του κόσμου να δει την Εθνική: «Θεωρώ ότι ο στόχος της αποκέντρωσης επετεύχθει. Έχει αρχίσει και κάνει φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα η Εθνική, είναι συγκινητικό, είναι κάτι πρωτόγνωρο και για τους παίκτες αυτό».
Πηγή