
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται ευχάριστα νέα, καθώς οι Λίσι και Μπάνζα επιστρέφουν στην κανονική προπόνηση μετά από τραυματισμούς που τους κράτησαν εκτός δράσης. Η επιστροφή τους ενισχύει σημαντικά τις επιλογές του προπονητή, καθώς η ομάδα προετοιμάζεται για τις επόμενες προκλήσεις της.
Μετράει επιστροφές ο Λίσι στον ΠΑΟΚ!
Ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρήθηκε στη γάμπα, ενώ ο Γάλλος μέσος έμεινε εκτός για έναν μήνα λόγω μυϊκού προβλήματος. Πλέον προπονούνται κανονικά και αυξάνοντας τις επιλογές της ομάδας.
“Μέσα” ο Μπάνζα – Χημεία με την υπόλοιπη ομάδα!

Ο Σιμόν Μπάνζα ενσωματώθηκε στις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία μετά τις υποχρεώσεις του με το Κονγκό – Ο Αφρικανός επιθετικός προσαρμόζεται καθημερινά στις απαιτήσεις του τεχνικού επιτελείου, αποκτά χημεία με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και μετρά αντίστροφα για το ντεμπούτο του.
Η διακοπή στον ΠΑΟΚ έδωσε χρόνο για δουλειά, καθώς η επανέναρξη φέρνει την Καλαμάτα στην Τούμπα και ο στόχος τού Αλέσιο Λίσι και των συνεργατών του είναι ξεκάθαρος: όσο το δυνατόν περισσότερες διαθέσιμες επιλογές για επιστροφή με νίκες.
Πηγή