
Η ομάδα του Ρέντη προετοιμάζεται για τις επόμενες προκλήσεις, με τις θέσεις στην άμυνα να κλέβουν την παράσταση. Ο Λορέντζο Πιρόλα και ο Νταβίντ Κάρμο διεκδικούν τη θέση του δεύτερου στόπερ, ενόψει της υιοθέτησης του συστήματος 4-1-4-1. Η απόδοση του Κάρμο με την εθνική Αγκόλας προσθέτει ενδιαφέρον στον ανταγωνισμό
Γεμίζει σταδιακά του Ρέντη – Πιρόλα ή Κάρμο στην άμυνα – 4-1-4-1!
Για τη θέση του δεύτερου στόπερ διεκδικούν θέση ο Λορέντζο Πιρόλα και ο Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος έρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση με την εθνική Αγκόλας.
Οι υπόλοιπες θέσεις στο γήπεδο!
▶Στο κέντρο η συμμετοχή του Ρέμο Φρόιλερ θα κριθεί από την κούρασή του, καθώς έχει παίξει συνεχόμενα 90λεπτα – Ο τεχνικός εξετάζει ένα δυνατό σχήμα στον άξονα που μπορεί να γίνει 4-1-4-1 για καλύτερο έλεγχο του ρυθμού.
Άλλωστε, στην προπόνηση αναμένονται και οι διεθνείς Αρμάντο Γκονζάλες και Γκουστάβο Πουέρτα, που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.
Πηγή