
Ο Αλέσιο Λίσι, προπονητής του ΠΑΟΚ, καλείται να διαχειριστεί τις δύσκολες συνθήκες που προκύπτουν από τις σημαντικές απουσίες παικτών ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή. Στο πλαίσιο αυτό, η επικοινωνία του με τους έμπειρους ποδοσφαιριστές Βιεϊρίνια και Μάτος αποδεικνύεται κρίσιμη για την ανασύνταξη της ομάδας.
ΠΑΟΚ: Αυτόν έβαλε να μιλήσει στον Κένι ο Αλέσιο Λίσι, πριν τον Ηρακλή!
Το έργο του Αλέσιο Λίσι δυσχεραίνουν οι δεδομένες απουσίες των Άλι, Παβλένκα, Τσιφτσή, Ντεσπόντοφ, καθώς και οι ενοχλήσεις του Πέλκα.
Για την ανασύνταξη της ομάδας, ο Ιταλός τεχνικός είχε διαδοχικές επαφές με τους έμπειρους Αντρέ Βιεϊρίνια και Λέο Μάτος, δίνοντας έμφαση στην προβληματική αμυντική τακτική.
Παράλληλα, ο βοηθός του, Μόιζες Ουρτάδο, μίλησε κατ’ ιδίαν με τον Κένι, προσμένοντας τη βελτίωσή του στη δεξιά πτέρυγα.
Το βάρος στον άξονα!
▶Στον άξονα, το βάρος θα πέσει στους Κρίστιαν Γιάκιτς και Ζαφείρη, ενώ εξετάζεται η μετάβαση σε σχηματισμό 4-3-3 ή η διατήρηση του 4-2-3-1 με τον Ούγκρεσιτς σε ρόλο επιτελικού. Η τεχνική ηγεσία επικεντρώνεται στην αναστροφή του αρνητικού κλίματος, πιέζοντας τους παίκτες για ορθολογικό ποδόσφαιρο. Μοναδικός σκορ είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα φέρει ξανά την ηρεμία στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.
Πηγή