“Δεν έχει τους γκαρντ…”: Ατάκα Κουτλουάι για το μέλλον του Αταμάν

Η πιθανότητα να δούμε τον Εργκίν Αταμάν στην Αρμάνι Μιλάνο έχει προκαλέσει συζητήσεις στον κόσμο του μπάσκετ. Ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με την καταλληλότητα του Αταμάν για τη θέση του προπονητή, αναφέροντας συγκεκριμένα ζητήματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την επιτυχία μιας τέτοιας συνεργασίας.


“Δεν έχει τους γκαρντ…”: Ατάκα Κουτλουάι για το μέλλον του Αταμάν


Διαφ.

Το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αρμάνι Μιλάνο ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε ο Ιμπραΐμ Κουτλουάι, εξηγώντας γιατί θεωρεί δύσκολη μια ενδεχόμενη συνεργασία του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού με την ιταλική ομάδα.

Διαφ.

Σύμφωνα με τον Κουτλουάι, η ομάδα του Μιλάνου δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή την περιφερειακή γραμμή που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τη φιλοσοφία του Αταμάν, ο οποίος συνηθίζει να στηρίζει μεγάλο μέρος του επιθετικού παιχνιδιού του σε δύο βασικούς δημιουργούς.

"Δεν έχει τους γκαρντ...": Ατάκα Κουτλουάι για το μέλλον του Αταμάν
Intime

«Αν ο Τόμπσον είναι μοναδικός γκαρντ, καλή τους τύχη»

«Η ομάδα δεν έχει γκαρντ. Ο Γκούντουριτς και ο Χολ στη Φενέρμπαχτσε μοιράζονταν τους ρόλους τους με άλλους παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Κουτλουάι και στη συνέχεια, στάθηκε στην παρουσία του Ντάριους Τόμπσον, εκφράζοντας ακόμη μεγαλύτερες επιφυλάξεις για το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Αταμάν την Αρμάνι.

Διαφ.

«Αν ο Τόμπσον είναι ο μοναδικός γκαρντ, τότε καλή τους τύχη. Δεν νομίζω ότι ένας προπονητής που παίζει με δύο βασικούς γκαρντ θα ερχόταν σε αυτή την ομάδα», υπογράμμισε. 

Θυμίζουμε ότι ο Αταμάν βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ενώ χθες (18/10) ήρθαν στο φως σενάρια που θέλουν την Αναντολού Εφές να έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές μαζί του, αφού δεν φαίνεται ικανοποιημένη με τον Πάμπλο Λάσο στον πάγκο της.

"Δεν έχει τους γκαρντ...": Ατάκα Κουτλουάι για το μέλλον του Αταμάν
Intime

Διαφ.

Πηγή