Αναταράξεις προκαλεί στη μπασκετική κοινότητα η είδηση που φέρνει στο προσκήνιο η ιταλική εφημερίδα La Repubblica. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι κοντά στην υπογραφή τριετούς συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, εν μέσω της διαμάχης του με τον Ολυμπιακό. Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να έχει σημαντικές επιπτώσεις στην καριέρα του
Δημοσίευμα… φωτιά για Ντόρσεϊ – “Κοντά σε 3ετή συμφωνία με ΠΑΟΚ”
Τάιλερ Ντόρσεϊ: “Φωτιές” βάζει στην υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ και τη διαμάχη που έχει ανοίξει με τον Ολυμπιακό βάζει η ιταλική La Repoubblica που βάζει νέα δεδομένα για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι ο διεθνής άσος βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ, έχοντας συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο το οποίο θα αποφέρει στον έμπειρο γκαρντ, κάτι περισσότερο από 9 εκατ. ευρώ συνολικά.
Μάλιστα το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ παρουσιάζεται ως μια από τις ιδανικότερες λύσεις για το ρόστερ της Αρμάνι Μιλάνο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, στο αγωνιστικό, αλλά και στο κομμάτι των διαβατηρίων.

Πηγή