Καταγγελία για επίθεση από Αλιμπίγεβιτς μετά τον Ολυμπιακό – Τι συνέβη

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, καθώς ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς, κατηγορείται για επίθεση σε Τούρκο δημοσιογράφο. Η ένταση που δημιουργήθηκε μετά το παιχνίδι έχει προκαλέσει αίσθηση και εγείρει ερωτήματα σχετικά με τη συμπεριφορά του προπο


Καταγγελία για επίθεση από Αλιμπίγεβιτς μετά τον Ολυμπιακό – Τι συνέβη


Διαφ.

Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς: Μεγάλη ένταση φαίνεται ότι δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα της Μπεσίκτας με τον Ολυμπιακό, στην Κωνσταντινούπολη, μιας και Τούρκος δημοσιογράφος κατήγγειλε επίθεση από τον προπονητή της τουρκικής ομάδας.

Διαφ.

Συγκεκριμένα ο Φατίχ Εζέν αποκάλυψε πως μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου ο Σέρβος τεχνικός τα έβαλε μαζί του για σχόλια που έγραψε στο Twitter, για κριτική που έκανε στον Άντε Ζίζιτς.

“Μετά από το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς κινήθηκε προς εμένα και με ρώτησε αν μιλάω αγγλικά. Βγήκαμε από την αίθουσα και μόλις βρεθήκαμε πρόσωπο με πρόσωπο, χρησιμοποίησε την λέξη “motherf….r”.

Διαφ.

Ακόμη κι αν ήταν παράπονο ή απλώς ένας τρόπος για να εκφράσει τον θυμό του, πιστεύω ότι σε μια τέτοια επικοινωνία, με έναν δημοσιογράφο, θα έπρεπε να επιλέξει πιο κατάλληλες λέξεις.

Στη συνέχεια μου έδειξε τα αποδυτήρια και μου ζήτησε να πάω στον Άντε Ζίζιτς και να του πω όσα έχω γράψει για εκείνον στα social media μου. Του εξήγησα ότι έπρεπε να γυρίσω στο σπίτι μου με τα ΜΜΜ και μου απάντησε ότι οι αναρτήσεις μου δεν κρίνουν, αλλά προκαλούν.

Διαφ.

Στο τέλος με απείλησε, λέγοντάς μου ότι θα με συναντήσει σε μέρος χωρίς κόσμο. Συνέχισε να κουνάει το δάχτυλό του για αρκετά δευτερόλεπτα, μπροστά σε 15-20 δημοσιογράφους και ανθρώπους του συλλόγου.

Αν υπάρχουν σημεία στην κρίση μου που θεωρεί άδικα ή λανθασμένα, είμαι πάντα έτοιμος να τα συζητήσω μαζί του. Να τον ακούσω και να τον αντιμετωπίσω. Δεν ανέχομαι απειλές και προσβολές, ούτε συμπεριφορές που δημιουργούν την αίσθηση της φυσικής πίεσης.

Διαφ.

Είμαι φίλος της Μπεσίκτας, αγαπώ και στηρίζω εδώ και πολλά χρόνια την ομάδα και τον Αλιμπίγεβιτς. Ταυτόχρονα, είμαι δημοσιογράφος που προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του. Η ένταση μετά από συνεχόμενες ήττες, η οποία αντανακλάται με αυτόν τον τρόπο, με στενοχωρεί βαθύτατα.

Αφήνω το περιστατικό στην κρίση των οπαδών της Μπεσίκτας και θα καταγγείλω το περιστατικό στον σύλλογο, γραπτώς και επισήμως“, αναφέρει ο Φατίχ Εζέν για τον Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς.

Καταγγελία για επίθεση από Αλιμπίγεβιτς μετά τον Ολυμπιακό - Τι συνέβη
Intime

Διαφ.

Πηγή