Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλάζει έδρα και θα φιλοξενεί τους εντός έδρας αγώνες της στην Κύπρο, συγκεκριμένα στο γήπεδο "Σπύρος Κυπριανού" της Λεμεσού. Αυτή η εξέλιξη φέρνει χαμόγελα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, καθώς ενδέχεται να επηρεάσει τις δυναμικές της Euroleague. Το πρώτο παιχνίδι της νέας επο
Οριστικό! Εκεί η νέα έδρα της Μακάμπι – Χαμόγελα σε ΠΑΟ, Ολυμπιακό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο “Σπύρος Κυπριανού” της Λεμεσού θα δίνει τα εντός έδρας της παιχνίδια η ισραηλινή ομάδα, με το πρώτο ματς να είναι αυτό κόντρα στην Χαποέλ Τελ Αβίβ, για την 11η αγωνιστική της Euroleague.
Όπως έγινε γνωστό, την Τετάρτη (4/11), η διοργανώτρια Αρχή έδωσε το “πράσινο φως” για την μετακόμιση των Ισραηλινών στην Κύπρο, με την απόφαση αυτή να αφορά φορά τη σεζόν 2026-27 και θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι νεωτέρας, καθώς η κατάσταση ασφαλείας στην περιοχή εξακολουθεί να επιβάλλει τη διεξαγωγή των αγώνων των ομάδων σε εναλλακτικές έδρες.
Όπως αναφέρει η Euroleague ότι προτεραιότητά της αποτελεί η ασφάλεια των αθλητών, των μελών των ομάδων και των φιλάθλων, ενώ θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις, προκειμένου να επανεξετάσει την απόφαση όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
Πηγή