Χέρι χέρι πάνε Μπάγερν και Ντόρτμουντ – 5άρα για τη Λειψία

Στην 9η αγωνιστική της Bundesliga, οι Μπάγερν και Ντόρτμουντ συνεχίζουν την αμφίρροπη κούρσα τους για την κορυφή, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν σημαντικές νίκες. Παρά την ισοβαθμία τους στους 21 πόντους, η Μπάγερν διατηρεί προβάδισμα λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Στο μεταξύ, η Λειψία υπήρξε θύμα μιας συν


Χέρι χέρι πάνε Μπάγερν και Ντόρτμουντ – 5άρα για τη Λειψία


Διαφ.

Με νίκες συνέχισαν η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ το Σάββατο (7/11) και παραμένουν συγκάτοικοι στην κορυφή, με τους Βαυαρούς πάντως να υπερέχουν στην ισοβαθμία των 21 πόντων λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Διαφ.

Για την 9η αγωνιστική της Βundesliga, λοιπόν, οι νταμπλούχοι Γερμανίας με γκολ των Κίμιχ στο 14’ και Καρλ στο 57’ κέρδισαν εκτός έδρας τη Μάιντς με 2-1, για την οποία πέτυχε το γκολ της τιμής ο Τιτς στο 90’+3, την ίδια στιγμή που η Μπορούσια με το ίδιο σκορ ξεπέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Έλβερσμπεργκ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ».

Ο Φέλιξ Ενμέτσα χρίστηκε δις σκόρερ (στο 55’ και στο 71’), ο Φούτκεου μείωσε στο 81’, ενώ ο Κωνσταντίνος Καρέτσας αγωνίστηκε 67 λεπτά και τον αντικατέστησε εν συνεχεία ο Ρίερσον.

Διαφ.

Με 18 βαθμούς ακολουθεί στην 3η θέση η Λειψία συντρίβοντας την Άουγκσμπουργκ με 5-2, ενώ ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν η Πάντερμπορν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Διαφ.

Αμβούργο – Γκλάντμπαχ 3-1 (11′ Μούχαϊμ, 59′ Νάντζα, 70′ Γκρόνμπαεκ – 44′ Χακ)

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 5-2 (33’ Μπανζούζι, 35’ Ενκουνκού, 45’+1 Ράουμ, 60’ Ρομούλο, 66’ Μπάουμγκαρτνερ – 1’ Κάντε, 90’+2 Oγκούντου)

Διαφ.

Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου 1-2 (90’+3 Tιτς – 14’ Κίμιχ, 57’ Καρλ)

Ντόρτμουντ – Έλβερσμπεργκ 2-1 (55’, 71’ Ενμέτσα – 81’ Φούτκεου)

Διαφ.

Πάντερμπορν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2 (45’ Ομπερμάιρ, 73’ πέν. Πίρινγκερ – 23’, 90’+3 Μπούρκαρντ)

Διαφ.

7/11 Στουτγάρδη – Βέρντερ Βρέμης (19.30)

8/11 Κολωνία – Λεβερκούζεν (16.30)

8/11 Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου (18.30)

8/11 Χόφενχαϊμ – Σάλκε (20.30)


Πηγή