Καλύτερος και νικητής στο φινάλε ο Κολοσσός – Δεν άντεξε το Περιστέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, ο Κολοσσός κατάφερε να επικρατήσει του Περιστερίου με 81-78, σημειώνοντας την τρίτη νίκη του στη Basket League. Παρά την αρχική υπεροχή των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι έδειξαν χαρακτήρα και αντοχή, καταφέρνοντας να ανατρέψουν την κατάσταση στο φινάλε του αγώνα.


Καλύτερος και νικητής στο φινάλε ο Κολοσσός – Δεν άντεξε το Περιστέρι (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Την τρίτη φετινή του νίκη στην Βasket League πέτυχε το Σάββατο (7/11) ο Κολοσσός, κερδίζοντας εντός έδρας το Περιστέρι με 81-78 για την 6η αγωνιστική.

Διαφ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο τέλος της 1ης περιόδου προηγούνταν με 23-15, με τους νησιώτες να ανεβάζουν την απόδοσή τους στο 2ο δεκάλεπτο και τελικά το Περιστέρι πήγε με +2 στα αποδυτήρια (40-42). 

Μάχη και στο γ’ περίοδο, με την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου να διατηρεί το +2 (57-59), ωστόσο στην τελική ευθεία της αναμέτρησης ο Κολοσσός είχε περισσότερες λύσεις στην επίθεση, πήρε τελικά το ροζ φύλλο αγώνα για το 3-3 και με πέντε παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων (πρώτοι σκόρερ με 16 ο Μάνιον και με 15 ο Καμπερίδης).

Διαφ.

Στο 3-3 και οι «κυανοκίτρινοι», με μια δεύτερη σερί ήττα (είχε προηγηθεί το 91-62 από τον Ολυμπιακό), με τον Κάριους να σημειώνει 14 πόντους, στους 12 σταμάτησε ο Φιντς και στους 11 ο Νίκολς.

Tα δεκάλεπτα: 15-23, 40-42, 57-59, 81-78 

Διαφ.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Γουίλις 11 (1), Μάνιον 16, Άπσον 7, Καμπερίδης 15 (3), Μπαρνέτ 3,  Καράμπελας, Τσιακμάς 5, Χριστίδης, Χάρις 10 (1), Κρούζερ 14 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Ξανθόπουλος): Νίκολς 11 (1), Φιντς 12 (1), Πέιν 9, Γκιουζέλης 2, Φρεϊντέλ 6, Άντερσον, Πετράκης, Ιτούνας 9 (3), Χατζηδάκης 6, Παπαδάκης 5, Κάριους 14 (3), Νικολαΐδης 4.

Διαφ.

Πηγή