Η Νότιγχαμ Φόρεστ σημείωσε μια εντυπωσιακή νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, επιβεβαιώνοντας τη φόρμα της με μια εξαιρετική εμφάνιση. Στη 10η αγωνιστική της Premier League, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη κατάφερε να επικρατήσει με 3-1, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους.
Yπέροχη Νότιγχαμ Φόρεστ! – “Πάτησε” τη Μάντσεστερ Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Με την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο (7/11) πήρε μεγάλο τρίποντο με 3-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι για τη 10η αγωνιστική της Premier League.
Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι παρών στο «Σίτι Γκράουντ» ο Κούνια άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό (δείτε το γκολ στο novasports.gr, με τα χειροκροτήματα του προέδρου του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ), για να γράψει το 2-0 ο Λίαμ Ντέλαπ στο 18’ με άψογο δυνατό σουτ.
Ο Σερκί στο 52’ προσπάθησε να βάλει τους «πολίτες» στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, όμως ο Ντέλαπ στο 73’ με ένα ακόμη άπιαστο σουτ ολοκλήρωσε τη σπουδαία επικράτηση της ομάδας του Όλιβερ Γκλάσνερ, η οποία ανέβηκε στη 16η θέση με 9 βαθμούς.
Η Σίτι, από την πλευρά της, γνώρισε τρίτη συνεχόμενη ήττα στο αγγλικό πρωτάθλημα και με 21 πόντους έχει μείνει πια στο -6 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, που δείχνει να βάζει πλώρη για ένα δεύτερο συνεχόμενο τίτλο.
Tα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής
Έβερτον – Κόβεντρι 3-1 (56′, 61′ Mπαρί, 81′ Ντιούσμπερι-Χολ – 52′ Γκμπόχο)
Λιντς – Τότεναμ 1-0 (79’ Oκαφόρ)
Άρσεναλ – Χαλ 1-0 (72’ Όντεγκααρντ)
Φούλαμ – Νιούκαστλ 1-1 (83’ Ροντρίγκο Μουνίζ – 80’ Μέρφι)
Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Σίτι 3-1 (6’ Koύνια, 18’, 73’ Ντέλαπ – 52’ Σερκί)
8/11 Ίπσουιτς – Μπόρνμουθ (16.00)
8/11 Κρίσταλ Πάλας – Λίβερπουλ (16.00)
8/11 Μπράιτον – Μπρέντφορντ (16.00)
8/11 Σάντερλαντ – Τσέλσι (16.00)
8/11 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα (18.30)
Πηγή