Παικταράς απέρριψε τον Ερυθρό Αστέρα λόγω της… μάνας του – “Μην πας εκεί”

Μαχητής ποδοσφαίρου αρνήθηκε τον Ερυθρό Αστέρα εξαιτίας της μητέρας του – Αποφύγετε την ομάδα

Παικταράς απέρριψε τον Ερυθρό Αστέρα λόγω της… μάνας του – Μην πας εκεί


Διαφ.

Κάρσεν Έντουαρντς: Ο γκαρντ που διακρίθηκε με την Μπάγερν Μονάχου, υπέγραψε σε ομάδα… έκπληξη, τη Βίρτους Μπολόνια και το καυτό παρασκήνιο της μεταγραφής αυτής έδωσε ο Σωτήρης Βετάκης στην εκπομπή “Strong Side” στο κανάλι Scorakias στο YouTube.

Διαφ.

“Ο Ερυθρός Αστέρας είχε κινηθεί για τον Κάρσεν Έντουαρντς και κατέληξε στην Βίρτους με λιγότερα χρήματα, σημαντική απόσταση. Μιλάμε για πάνω από 300-400 χιλ. απόσταση. Η μαμά του δεν τον άφησε. Γιατί, όμως; Έψαξε στο YouTube και βρήκε το βίντεο με τα επεισόδια με τους παίκτες της Παρτιζάν. Και του είπε ότι είναι επικίνδυνα εκεί, και σε παρακαλώ μην πας στο Βελιγράδι”, τόνισε.

Διαφ.

Παικταράς
Intime

Διαφ.

“Ενώ ήταν καλύτερη η πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, επειδή ο Κάρσεν Έντουαρντς άκουσε τη μητέρα του και δεν ήθελε να τη βάλει σε κατάσταση να ανησυχεί για τη σωματική του ακεραιότητα, επέλεξε να πάει στη Βίρτους Μπολόνια”, πρόσθεσε.

Διαφ.

Διαφ.

Διαφ.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: