Το “έριξε” ο Ουρμπόνας: “Ο Βαλαντσιούνας θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό…”


Το “έριξε” ο Ουρμπόνας: “Ο Βαλαντσιούνας θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό…”


Διαφ.

Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ο Παναθηναϊκός περιμένει με αγωνία τις οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Λιθουανού ψηλού και ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε την είδηση συμφωνίας των Πράσινων με τον 33χρονο σέντερ, Ντονάτας Ουρμπόνας, τοποθετήθηκε για το “σίριαλ” του καλοκαιριού.

Διαφ.

“Είναι μόνο μια εικασία μου, αλλά νομίζω ότι αν ο Βαλαντσιούνας δεν είχε φύγει με ανταλλαγή, και έμενε στο Σακραμέντο, θεωρώ πως θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό”, τόνισε.

Διαφ.

Το "έριξε" ο Ουρμπόνας: "Ο Βαλαντσιούνας θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό..."

Διαφ.

“Νομίζω ότι ήταν απογοητευμένος που δεν ήταν σε μια νικηφόρα κατάσταση για κάποιο διάστημα και συνεχώς είχε μετακινήσεις. Είναι οικογενειάρχης, έχει μια μεγάλη οικογένεια. Θα απομακρυνόταν από αυτή την κατάσταση και θα ήταν πιο εύκολο να φτάσει σε συμφωνία με την ομάδα του ΝΒΑ. Αλλά όχι όταν υπάρχει ένας διεκδικητής του πρωταθλήματος”, πρόσθεσε.

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: