
Σημαντική εξέλιξη με Γιούρτσεβεν στον ΠΑΟ – Μένει ή φεύγει από το ΟΑΚΑ;
Ομέρ Γιούρτσεβεν: Ο Τούρκος ψηλός πρόκειται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ασχέτως της τελικής έκβασης της περίπτωσης του Γιόνας Βαλαντσιούνας.
Όπως ανέφερε ο Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε», ο Γιούρτσεβεν κοστίζει πολύ ακριβά για να έχει συμπληρωματικό ρόλο στο Τριφύλλι και δεν κατόρθωσε να έχει σημαντική παρουσία στους Κυπελλούχους Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος:
«Δεν έχω κάτι για τον Γιούρτσεβεν. Λήγει το συμβόλαιό του στις 30 Ιουλίου, αλλά πώς θα μείνει στον Παναθηναϊκό ο Γιούρτσεβεν; Ο άλλος ένας (ψηλός) δεν μπορεί να είναι ο Γιούρτσεβεν. Ο άλλος ένας πρέπει να είναι 3-4 εκατοστάρικα. Δεν μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός ένα καράβι-λεφτά. Το μπάσκετ της Ευρώπης είναι άλλο από το NBA.
Ήρθε σε μια πολύ δύσκολη και πετυχημένη ομάδα. Τα χαρακτηριστικά ενός παίκτη είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά μεγάλο ρόλο παίζει η καρδιά και να αντέχεις την πίεση. Δεν αναφέρω ότι δεν το λέει η… καρδούλα του Γιούρτσεβεν, το λέω γενικά».
Δείτε την εκπομπή:
Πηγή