
Αποκάλυψη: Συζητήσεις με Σορτς – Δεν είναι ικανοποιημένος από Αταμάν! (Vid)
Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με μεγάλο διπλό από την έδρα της Μακάμπι, ωστόσο αστόχησε σε διπλή ευκαιρία που είχε για να περάσει μπροστά στα τελευταία δευτερόλεπτα και ηττήθηκε με το τελικό 75-71. Ελλείψει των Ναν, Όσμαν και Μήτογλου οι πράσινοι ήταν αξιόμαχοι, ωστόσο οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τα νεκρά διαστήματα του τριφυλλιού και έφτασαν κάπως έτσι στη νίκη.
Παρά την ήττα, ένας από τους διακριθέντες για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Τι Τζέι Σορτς. Ο Αμερικανός άσος προερχόταν από το DNP με την Μπασκόνια, απόρροια της δυσαρέσκειας του Αταμάν για την απόδοσή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο έδειξε πολλά πράγματα στο παρκέ με αποκορύφωμα τις πολύ καλές του άμυνες και τη συγκέντρωση στην επίθεση.

Αν και είχε 0/4 τρίποντα, ο Σορτς ολοκλήρωσε το ματς με 13 πόντους (1/2 βολές, 6/10 δίποντα), 3 ριμπάουντ (όλα αμυντικά), 7 ασίστ για κανένα λάθος και 3 κλεψίματα. Το πάθος του και η θέληση να αποδείξει πράγματα φάνηκε στα τελευταία λεπτά, όταν και πάλεψε για μία μπάλα, την οποία και κέρδισε, ουρλιάζοντας με πάθος. Ό,τι κι αν έκανε, δυστυχώς δεν ήταν αρκετά για τον Παναθηναϊκό, που υποχώρησε εκ νέου στο 14-10.
Συζητήσεις με Σορτς πριν τη Μακάμπι
Μετά το παιχνίδι πάντως με την Μπασκόνια, όπου ο Εργκίν Αταμάν έστειλε το μήνυμα στον Τι Τζέι Σορτς, ο Αμερικανός… ψάχτηκε και υπήρξαν συζητήσεις στο ΟΑΚΑ εκ νέου για τον ρόλο του. Αυτό αποκάλυψε ο Τόλης Κοτζιάς στην εκπομπή «Euroleague Buzzer Beater» του Sportdog.gr
«Αν ο Τι Τζέι Σορτς δεν έπαιζε δεύτερο παιχνίδι θα υπήρχε πόλεμος. Είναι παίκτης από το πάνω ράφι, παίκτης πολυτελείας. Από το ματς με την Μπασκόνια μέχρι τη Μακάμπι υπήρξαν κάποιες δικαδικασίες, κάποιες συζητήσεις. Έχει ξαναγίνει βέβαια αυτό, καθώς ο Σορτς δεν είναι ικανοποιημένος από τη διαχείριση του Αταμάν. Θέλει να είναι πρωταγωνιστής, αλλά πρέπει να βρουν το κοινό σημείο για το κοινό καλό», σημείωσε μεταξύ άλλων!
Δείτε το σχόλιο του Τόλη Κοτζιά στην εκπομπή του Sportdog.gr μετά το 12ο λεπτό:
Πηγή