Γκάζια Μεντιλίμπαρ μετά την ΑΕΚ – Ποια τα παράπονα στους παίκτες

ΑΕΚ: Τα παράπονα του Γκάζι Μεντιλίμπαρ προς τους παίκτες

Γκάζια Μεντιλίμπαρ μετά την ΑΕΚ – Ποια τα παράπονα στους παίκτες


Διαφ.

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Αρκετές ήταν οι παρατηρήσεις από το Βάσκο τεχνικό προς τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, μιας και παρά την ισοπαλία, ο έμπειρος προπονητής να στέκεται στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο, όταν και ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Γκάζια
Intime

Παίζουν ρόλο τα τελειώματα ειδικά σε τέτοια ματς

Διαφ.

Έπρεπε να σκοράρετε στο πρώτο μέρος και να μην φτάσουμε στο σημείο να τρέχουμε ως το φινάλε. Είχαμε τις προϋποθέσεις για να βγάλουμε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά κάτι γινόταν και τα χαλάγαμε στην τελική μας πάσα. Όταν βγαίναμε σε θέση βολής, κάτι στραβό γινόταν και δεν τελειώναμε σωστά τις φάσεις. Είδατε ότι σε τέτοιου είδους ματς, παίζουν σημαντικό ρόλο τα καλά τελειώματα, είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Γκάζια
Intime

Διαφ.

Πηγή
 

Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170

Διαβάστε επίσης: