
Έκανε.. πλάκα η Ντουμπάι – Περίπατος στο Μιλάνο με Αρμάνι (Hls)
Euroleague: Τρίτη σερί νίκη για την Ντουμπάι BC, η οποία επιβλήθηκε με 96-78 την Αρμάνι Μιλάνο για την 28η Αγωνιστική της EuroLeague. Απόλυτος πρωταγωνιστικής ο Καμπενγκέλε με νταμπλ νταμπλ έχοντας 22 πόντους και 10 ριμπάουντ.
Τρομερή εμφάνιση από την Ντουμπάι BC στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι, η σταχτοπούτα επιβλήθηκε με 96-78 για την 28η Αγωνιστική της EuroLeague. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και ανέβηκαν στην 11η θέση με ρεκόρ 14-14, ακολουθούν οι Μιλανέζοι με την ίδια συγκομιδή. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γκόλεματς ο Καμπενγκέλε, ο οποίος σημείωσε νταμπλ νταμπλ έχοντας 22 πόντους (7/10 δίποντα, 2/2 τρίποντα) και 10 ριμπάουντ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Αρχικά η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, καθώς οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στην πρώτη περίοδο, με τους γηπεδούχους να κλείνουν το δεκάλεπτο στο +2 (20-18). Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και πήραν τον έλεγχο. Παρ’ όλο που η Αρμάνι Μιλάνο σημείωσε 26 πόντους, οι παίκτες του Γκόλεματς απάντησαν με 33, έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τους Καμπενγκέλε και Μούσα. Έτσι, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο +5 (46-51).
Με την επιστροφή από την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Ένα σερί 10-0 εκτόξευσε τη διαφορά στο +15, με τον Γκούντουριτς να προσπαθεί να κρατήσει όρθιους τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η Dubai BC διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος και έφτασε σε ένα άνετο εκτός έδρας «διπλό».
Οι διαιτητές: Μπελόσεβιτς, Αλιάγκα. Κονσταντίνοβς
Τα δεκάλεπτα: 20-18, 46-51, 59-73, 78-96
Πηγή