
Μετράει επιστροφή ο Μπαρτζώκας ενόψει Ρεάλ – Μια απουσία για Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Σημαντικό παιχνίδι στο ΣΕΦ δίνουν την Μ. Τρίτη (7/4) οι Ερυθρόλευκοι, όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης για την 35η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τους λόγους του να… χαμογελάει.

Μοναδική απουσία ο Τζόουνς
Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό ο Κόρι Τζόσεφ τέθηκε κανονικά στη διάθεσή του Έλληνα τεχνικού, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, μπαίνοντας στην προπόνηση της Μ. Δευτέρας (6/4), ενώ ο Ολυμπιακός στο ματς με τη Βασίλισσα θα έχει σαν μοναδική απουσία τον Ταϊρίκ Τζόουνς.

Πηγή
Warning: file_get_contents(https://www.imgcdn.eu/search/links.php?referrer=mysports360.com): Failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /var/www/vhosts/piasariko.gr/mysports360.com/wp-content/themes/viralnova/content-single.php on line 170