Δεν μετανιώνει ο Φρανσίσκο – “Απάντησα σε μια απλή ερώτηση”

Ο Φρανσίσκο δηλώνει πως δεν μετανιώνει – «Απάντησα σε μια απλή ερώτηση»

Δεν μετανιώνει ο Φρανσίσκο – “Απάντησα σε μια απλή ερώτηση”


Διαφ.

Προκάλεσε αίσθηση ο Σιλβέν Φρανσίσκο με όσα είπε σε δηλώσεις του, ότι δηλαδή άξιζε ο ίδιος να πάρει τον τίτλο του MVP για την κανονική περίοδο της Εuroleague και όχι ο Σάσα Βεζένκοφ.

Διαφ.

Υπήρξαν, λοιπόν, διάφορα σχόλια για τον Αμερικανό γκαρντ της Ζαλγκίρις πως διακατέχεται από έπαρση, για να αντιδράσει ο άλλοτε άσος του Περιστερίου και πήρε θέση με μια ανάρτηση στο Χ. 

Ο
InTime/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διαφ.

Απάντησα σε μια απλή ερώτηση όταν τα media με ρώτησαν γιατί αξίζω να είμαι MVP και εσείς λέτε ότι έχω εγωισμό ή ότι δεν είμαι ταπεινός; Κανείς δεν πίστευε ότι θα είμαστε στα play off, ούτε καν στα play in, αλλά είμαστε στην πρώτη εξάδα και αυτό είναι που μετράει, έγραψε ο Φρανσίσκο, θέλοντας έτσι να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Διαφ.

Ο Γάλλος πλέι μέικερ μέτρησε κατά μέσο όρο 16.7 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 6.4 ασίστ και 1 κλέψιμο στους 38 αγώνες της regular season στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. 

O
ΙnTime

Διαφ.

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: