Ανησυχία και αγωνία για Καλαϊτζάκη στον Παναθηναϊκό!


Ανησυχία και αγωνία για Καλαϊτζάκη στον Παναθηναϊκό!


Διαφ.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ τραυματίστηκε όταν πάτησε άτσαλα στο glass floor του κλειστού του Telecom Center, με αποτέλεσμα να γυρίσει τον αστράγαλό του και να πέσει στο παρκέ σφαδάζοντας από τους πόνους.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έσπευσε άμεσα στο σημείο, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες και τοποθετώντας πάγο στον τραυματισμένο αστράγαλο του παίκτη. Ωστόσο, η κατάστασή του δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο παιχνίδι, με τον Καλαϊτζάκη να αποχωρεί για τα αποδυτήρια προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Διαφ.

Ανησυχία και αγωνία για Καλαϊτζάκη στον Παναθηναϊκό!

Ο τραυματισμός έρχεται σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό από το Final Four της EuroLeague και να επικεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαφ.

Μάλιστα, οι ήδη περιορισμένες λύσεις στην περιφέρεια κάνουν ακόμη πιο σημαντική την παρουσία του Καλαϊτζάκη στο ροτέισον, με το τεχνικό επιτελείο να περιμένει πλέον με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων ενόψει της συνέχειας των playoffs.
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: