Ανατροπή με Αντετοκούνμπο – Στον… αέρα η συμφωνία με Ολυμπιακό – "Σφήνα" από Παναθηναϊκό;


Ανατροπή με Αντετοκούνμπο – Στον… αέρα η συμφωνία με Ολυμπιακό – "Σφήνα" από Παναθηναϊκό;



Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Κώστα, η ομάδα που έκανε κίνηση για τον αποκτήσει και τι “βλέπουν” οι στοιχηματικές εταιρίες.

Μία από τις πιο αξιόλογες περιπτώσεις που κυκλοφορούν ως ελεύθεροι στην αγορά για ομάδες της Ευρωλίγκας είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο!



Ο 24χρονος διεθνής σέντερ πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Βιλερμπάν και πανηγύρισε μαζί της το πρωτάθλημα της Γαλλίας, όντας μέλλον του ροτέισον!

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Ερυθρός Αστέρας είναι η τελευταία ομάδα που εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα ψηλό και μάλιστα έντονο, καθώς θέλει να προσθέσει στις θέσεις της φρόιντ λάιν αθλητικότητα και μέγεθος συνεχίζοντας τις μεταγραφικές του κινήσεις μετά τις σπουδαίες συμφωνίες με τον Νεμάνια Νέντοβιτς που επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα, αλλά και με τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού Χασάν Μάρτιν.

Τι λένε οι μπουκ

  Αποκάλυψη Ρότσα: Εκεί είπα στον Ιωαννίδη να πάρει μεταγραφή

Όπως είναι λογικό το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο… καυτά ονόματα δίνει την ευκαιρία στους μπουκ να προσφέρουν αποδόσεις για τον επόμενο προορισμό της καριέρας του νεαρού άσου που ήδη έχει προλάβει να κατακτήσει και ένα δαχτυλίδι στο ΝΒΑ! 

Στην παρούσα φάση το ενδεχόμενο να μην τον δούμε ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στον Παναθηναϊκό δίνεται στο 1.80. Το πιο πιθανό είναι να μείνει στην Ευρώπη, μιας και το ΝΒΑ δείχνει να απομακρύνεται, στην παρούσα φάση, για τον ίδιο.

Από εκεί και πέρα το να πάει στον Ολυμπιακό φαντάζει πιο πιθανό από ότι να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ. Για αυτό τον λόγο το να γίνει παίκτης του κόουτς Μπαρτζώκα δίνεται στο 2.50, ενώ το να παίξει υπό τις οδηγίες του Ράντονιτς προσφέρεται στο υψηλό 5.00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

  Οπαδός της Φενέρμπαχτσέ απειλεί τον Ντιαλό


ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: