Οριστική απόφαση Λουτσέσκου για την ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ – "Σκάει" αλλαγή


Οριστική απόφαση Λουτσέσκου για την ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ – "Σκάει" αλλαγή



Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη δηλώσει την Ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των αναμετρήσεων με τη Λέφσκι, ως όφειλε, καθώς η προθεσμία έληγε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

ΠΑΟΚ: Τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και κάθε ομάδα όμως, που μετέχει σε Ευρωπαϊκό θεσμό, έχει περιθώριο μέχρι το βράδυ της παραμονής τους αγώνα να προχωρήσει σε δυο αλλαγές.



Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί, εφόσον το αποφασίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, να αντικαταστήσει έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη λίστα, με τον Κάλεντ Νάρεϊ. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προσθέσει χωρίς να αφαιρέσει παίκτη από τη στιγμή που εξάντλησε τα όρια που υπάρχουν, δηλώνοντας 17 μη γηγενείς και 8 γηγενείς ποδοσφαιριστές στη λίστα Α.

Οι μέχρι δυο αλλαγές μπορούν να γίνουν μόνο πριν από το πρώτο παιχνίδι, κάτι που σημαίνει οτι αν μια ομάδα προχωρήσει σε απόκτηση ποδοσφαιριστή μετά από την Τετάρτη, θα μπορεί να τον δηλώσει στην 3η προκριματική φάση, εφόσον προκριθεί.

  "Αστακός" το Άρης-ΠΑΟΚ - Πορεία των οπαδών του Δικεφάλου - Δρακόντεια μέτρα

Με βάση αυτών που φαίνονται από τοποθετήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, θεωρείται βέβαιο ότι ο Νάρεϊ θα μπει κανονικά στη λίστα και θα αποκλεισθεί ένας επιθετικός ποδοσφαιριστής, ενώ εάν τα πράγματα είναι έτσι όπως παρουσιάζονται, ο Γερμανός έχει πάρε πλλές πιθανότητες να ξεκινήσει και βασικός στο παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης.

Τώρα, εάν ρωτάτε ποιος θα αντικατασταθεί, αυτό είναι ένα ερώτημα στο οποίο μπορεί να απαντήσει μόνο ο Λουτσέσκου και φυσιολογικά θα είναι ένας παίκτης, που έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε εναντίον της Λέφσκι, ούτε λεπτό.

Η τελική απόφαση πρέπει να παρθεί και να ανακοινωθεί 24 ώρες, το αργότερο, πριν το ματς της Σόφιας.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: