Τεράστια αλλαγή στο πρωτάθλημα της Super League – Νέα δεδομένα στον υποβιβασμό


Τεράστια αλλαγή στο πρωτάθλημα της Super League – Νέα δεδομένα στον υποβιβασμό



Νέα προκήρυξη εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 σχετικά με την άνοδο και τον υποβιβασμό των ομάδων, κάτι που φέρνει αλλαγές και στο πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας.

Superleague 2: Μπορεί η Λίγκα της πρώτης κατηγορίας της χώρας να αποφάσισε και την φετινή σεζόν να υπάρχει το μοντέλο με τον υποβιβασμό της τελευταίας ομάδας και των αγώνων μπαράζ του προτελευταίου, η διοργανώτρια Αρχή της δεύτερης κατηγορίας τη Δευτέρα (18/7) αποφάσισε να κινηθεί σε διαφορετικό μοτίβο, αποφασίζοντας στη δική της προκήρυξη να προβλέπεται η άνοδος δύο συν μίας (2+1) ομάδων στο ερχόμενο πρωτάθλημα, αλλά κι ο υποβιβασμός τεσσάρων ομάδων από κάθε όμιλο, κάτι που και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, ήθελε.



“Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στο οποίο λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1. Β Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα ο Χρήστος Πρίτσας (ΠΑΕ Κηφισιά).

2. Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2022 ενώ ημερομηνία έναρξης παραμένει η 11η Σεπτεμβρίου 2022

3. Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της, η SL2 αποφάσισε ομόφωνα να συμπεριληφθεί η άνοδος 2+1 ΠΑΕ και ο υποβιβασμός τεσσάρων (4) ΠΑΕ από κάθε όμιλο.

4. Ορίστηκε επιτροπή που θα ολοκληρώσει το θέμα της σύμβασης με την ΕΡΤ, αποτελούμενη από το Προεδρείο του Δ.Σ.(κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη και Πρίτσα) και τους κ.κ. Καζία (ΠΑΕ Πανσερραϊκός), Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας), Ροκάκη (ΠΑΕ Χανιά).

5. Ομόφωνα αποφασίστηκε να στηριχθεί το θέμα της Επαγγελματικής Διαιτησίας λόγω της ολιστικής μελέτης αλλά οι ΠΑΕ θα ζητήσουν περαιτέρω διευκρινήσεις που αφορούν σε οικονομικό σκέλος κ.ά.“, αναφέρει η ανακοίνωση της Superleague 2

  Η γκολάρα Μορόν και το ιστορικό διπλό του ΠΑΟΚ που έδωσε τίτλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: