Μόλις έσκασε: Σημαντικές αλλαγές Μαρτίνς στη λίστα για Μακάμπι – Ποιοι "κόπηκαν", αυτοί μέσα


Μόλις έσκασε: Σημαντικές αλλαγές Μαρτίνς στη λίστα για Μακάμπι – Ποιοι "κόπηκαν", αυτοί μέσα



Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε είδηση μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Aλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα προανήγγειλε ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών.



Εκτός μάχης λόγω τραυματισμού είναι οι Ανδρούτσος, Μπα και Χασάν, με τους δύο τελευταίους να αντικαθίστανται στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας και για τα δύο ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League από τους Κούντε και Άβιλα, που αρχικά είχαν κοπεί.

«Ο Ανδρούτσος δεν θα έρθει μαζί μας λόγω ενοχλήσεων, όπως και ο Χασάν που έχει ενοχλήσεις στο πλευρό. Επίσης είναι εκτός ο Μπα. Υπολογίζουμε και θα έχουμε μαζί μας τον Άβιλα και τον Κούντε. Για τα επόμενα δύο ματς δεν υπολογίζουμε τον Χασάν και τον Μπα και θα γίνουν δύο αλλαγές στη λίστα», είπε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Ισραήλ εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (20/7, 20:00).

  Στην Ελλάδα ο Νιούμαν για Ιωαννίδη, συνάντηση με Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: