Δεν είναι μόνο ο Μήτογλου – Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Έλληνα πλέι μέικερ – Πράσινο προβάδισμα (Vid)


Δεν είναι μόνο ο Μήτογλου – Ολυμπιακός και ΠΑΟ για Έλληνα πλέι μέικερ – Πράσινο προβάδισμα (Vid)



Η στροφή σε Έλληνες παίκτες και ποιον έχουν ξεχωρίσει οι “αιώνιοι”. Μετά τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ άλλος ένας πιτσιρικάς έχει μπει στο… στόχαστρο των δύο μεγάλων συλλόγων. Το ταλέντο που ξεχωρίζει και το μέλλον!

Ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει πολύ πράγμα, όσον αφορά στην ποιοτική ελληνική πιτσιρικαρία. Από Σαμοντούροβ και Αβδάλα μέχρι Μαντζούκα και Χουγκάζ. Θα έλεγε κανείς ότι έχει την βάση της επόμενης Εθνικής ομάδας.



Ο Ολυμπιακός είναι πιο πίσω σε αυτό τον τομέα, αν και έχει κάποια παιδιά με μέλλον. Όπως τον Νικολαΐδη και τον Κολοβέρο. Σαφώς μέλλον έχει και ο Λούντζης, αλλά ο πρώην παίκτης του Προμηθέα δεν είναι πια πιτσιρικάς. Είναι 24 ετών, ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη του Παναθηναϊκού.

Η ουσία είναι ότι πάντα οι «αιώνιοι» θα ψάχνουν ό, τι καλύτερο από την ελληνική αγορά, καθώς οι ποιοτικοί ντόπιοι παίκτες είναι ελάχιστοι. Αμεσα άλλωστε θα δούμε μία μεγάλη μάχη να δίνεται ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αν η τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου δεν είναι μεγάλη.

  "Βόμβα" με Λιβάκοβιτς ετοιμάζει ο Ολυμπιακός!

Οι «αιώνιοι» την ίδια ώρα παρακολουθούν κι άλλες περιπτώσεις, όπως είναι κι αυτή του Λευτέρη Λιοτόπουλου. Ενός πολύ μεγάλου ταλέντου, που ανήκει στην ομάδα ΔΕΚΑ, από την οποία ο Παναθηναϊκός πήρε τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ.

Ο Λιοτόπουλος είναι εξαιρετική περίπτωση πλέι-μέικερ: το έδειξε με τις μικρές ομάδες της ΔΕΚΑ, όπου μεγαλούργησε, το δείχνει και με την Εθνική παίδων, όπου μαζί με τον Αβδάλα είναι οι κορυφαίοι παίκτες.

Ακόμη, τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός δεν έχουν κάνει κάποια κίνηση για την απόκτησή του, τον έχουν για τα καλά, όμως, στο μικροσκόπιό τους, γνωρίζοντας ότι είναι από τις πολύ καλές επιλογές πιτσιρικάδων, που δεν πρέπει να χάσουν.

Για τον Λιοτόπουλο, πάντως, κι άλλες ομάδες της Α1 ενδιαφέρονται. Ως συνήθως, όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις, αν προκύψουν «αιώνιοι», τότε αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο, λόγω της αξίας τους και λόγω βέβαια του οικονομικού κομματιού.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Υπέρβαση” με πρωταθλητή ΝΒΑ ο ΠΑΟ – Πλακώθηκε με τον Γιόκιτς – Επιστροφή 11 χρόνια μετά! (Vid)

 

  Τεράστια αλλαγή στην Premier League
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: