Ατάκες από Βαμβακούλα που θα συζητηθούν – "Είμαι υπέρ της παραμονής του Μαρτίνς"


Ατάκες από Βαμβακούλα που θα συζητηθούν – "Είμαι υπέρ της παραμονής του Μαρτίνς"



Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στο… φλέγον θέμα της παραμονής ή όχι του Πορτογάλου τεχνικού στους Ερυθρόλευκους.

Νίκος Βαμβακούλας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή Στη Σέντρα μίλησε για την προσπάθεια των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ένας βετεράνος άσος που προσέφερε πολλά στο παρελθόν, ο οποίος σχολίασε τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και τον διασυρμό των Πειραιωτών με 4-0 από την Μακάμπι Χαϊφα.



«Είμαι στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού. Όλοι θέλουμε να πάει καλά η ομάδα. Αυτός ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, λένε ορισμένοι. Διαφωνώ με αυτή την διαπίστωση. Μπορεί σε μία εβδομάδα να δεις έναν άλλο Ολυμπιακό.

Θα σας πω ένα παράδειγμα από την εποχή μου. Πριν από χρόνια χάσαμε με σκορ 4-0 από τον ΠΑΟΚ στις Σέρρες και ύστερα πήγαμε και αποκλείσαμε τον Αγιαξ. Το να διώξεις έναν προπονητή από μία ομάδα είναι εύκολο. Οταν όμως έχει κι άλλο παιχνίδι σε μία εβδομάδα, δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Εγώ είμαι υπέρ της παραμονής του Μαρτίνς. 

Φεύγοντας ένας προπονητής και έρχεται ένας άλλος, δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι. Οι προπονητές μένουν μέχρι να φύγουν. Βλέπω ότι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ που κάνει μία ανανέωση. Ο ΠΑΟΚ του χρόνου μπορεί να είναι πιο δυνατός από πέρυσι. Όταν έχεις υπομονή, σε ένα παιχνίδι, πρέπει να ξέρεις ότι μπορείς να πας και στην παράταση. Και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει πως ένα ματς, μία πρόκριση μπορεί να κριθεί και στην παράταση», είπε ο Νίκος Βαμβακούλας.

  Απορεί ο Ντέμης με την εξαφάνιση του Μαντσίνι στον ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: