Ρεπορτάζ Αντύπα για Μπίλιτς – "Επιμένω για Κορμπεράν και Καγέχα" – Τότε οι ανακοινώσεις!


Ρεπορτάζ Αντύπα για Μπίλιτς – "Επιμένω για Κορμπεράν και Καγέχα" – Τότε οι ανακοινώσεις!



Ο ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων ανέλυσε τα δεδομένα για το θέμα του προπονητή στην ομάδα.

Στο δημοσίευμα από την Κροατία, σύμφωνα με το οποίο ο Σλάβεν Μπίλιτς ετοιμάζεται να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Ο Μπίλιτς είναι στη λίστα των προπονητών που εξετάζει ο Ολυμπιακός. Όπως έχω πει και άλλες φορές, έχουν αυτοπροταθεί κάποιοι στην ΠΑΕ. Δεν μεγαλώνω τη λίστα, όμως, για να μην είναι κουραστικό για τους ακροατές. Ο Μπίλιτς είναι μέσα, αφού έχει μείνει καιρό στα ονόματα που εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Είναι μέσα ο Μπίλιτς, αλλά εγώ επιμένω για τον Κορμπεράν και τον Καγέχα που επίσης έχει ακουστεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τις προηγούμενες μέρες είχα πει εξετάζει μία τρίτη περίπτωση και ο Μπίλιτς θα μπορούσε να είναι εκείνος. Ο Ολυμπιακός είναι σε ένα σταυροδρόμι, αφού προσπαθεί να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή και να μην πάρει ρίσκο. Μέχρι να έρθει ο Μαρτίνς είχε αλλάξει πάρα πολλούς προπονητές. Για αυτό αξιολογεί όλες τις περιπτώσεις ο Ολυμπιακός και για αυτό δεν έχει υπάρξει κάτι επίσημο μέχρι τώρα», πρόσθεσε.

  Έφτασε η μεγάλη ώρα για το Περιστέρι

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Πλέον είναι πολύ κοντά στην οριστική απόφαση οι διοικούντες. Δεν ξέρω αν θα είναι σήμερα, αλλά το αργότερο μέχρι την Τρίτη θα έχει ανακοινωθεί ο προπονητής. Σίγουρα θα πάει με νέο προπονητή στους αγώνες με την Σλόβαν, όπως έχει κάνει στο παρελθόν με τον Μπέντο για παράδειγμα. Ο Ολυμπιακός έχει χρόνο να διορθώσει τα κακώς κείμενα, αλλά δεν έχει χρόνο για τα ματς με την Σλόβαν. Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου έχει χρόνο να κάνει μεταγραφές, αφού οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: