Ξεκαθαρίζει το θέμα Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ – Ιταλικό ρεπορτάζ αναλύει τα δεδομένα


Ξεκαθαρίζει το θέμα Κούρτιτς στον ΠΑΟΚ – Ιταλικό ρεπορτάζ αναλύει τα δεδομένα



Ο Σλοβένος μέσος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το ερχόμενο καλοκαίρι ως δανεικός, με την Πάρμα να διατηρεί τον «έλεγχο» των δικαιωμάτων του.

ΠΑΟΚ: Ο Σλοβένος μέσος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ έως το ερχόμενο καλοκαίρι ως δανεικός, με την Πάρμα να διατηρεί τον «έλεγχο» των δικαιωμάτων του, καθώς όπως τονίστηκε τις προηγούμενες ημέρες σε μέσα ενημέρωσης στην Ιταλία, οι διοικητικοί εκπρόσωποι της Πάρμα, δεν ήθελαν να παραχωρηθεί ο Κούρτιτς στην Πίζα ή σε κάποια άλλη ομάδα που συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία στην Ιταλία, για λόγους ανταγωνισμού.



Τις τελευταίες ημέρες είχαμε και νέα δημοσιεύματα για τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ της περσινής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα footballnews24.it έγραψαν για το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του Κούρτιτς από τον ΠΑΟΚ. Επεσήμαναν πως ο προπονητής της Πάρμα, Φάμπιο Πέκια, θα ήταν σύμφωνος σε μια πώληση του Σλοβένου μέσου που είναι δανεικός στον Δικέφαλο έως το καλοκαίρι του 2023.

  Νέος περίπατος Ρεάλ με Μπασκόνια

Όπως αναφέρει η La Nazione: «Ο Κούρτιτς δεν… φαίνεται να είναι στα πλάνα του ΠΑΟΚ. Για τον Σλοβένο άσο ήταν έντονο το ενδιαφέρον της Πίζα το προηγούμενο διάστημα. Μετά από μία αρχική άρνηση της διοίκησης της Πάρμα, οι άνθρωποί της θα μπορούσαν να αλλάξουν στάση και να συμφωνήσουν με την Πίζα, ειδικά αν δεν ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν στον Κούρτιτς».

Θυμίζουμε πως ο Κούρτιτς εισπράττει ετησίως από τον ΠΑΟΚ το ποσό του 1,3 εκατ. ευρώ και το ζητούμενο για να αποχωρήσει, είναι εάν θα βρεθεί μία ομάδα η οποία θα του καλύψει χωρίς πρόβλημα τις συγκεκριμένες ετήσιες απολαβές του. Η διοίκηση της Πάρμα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φαίνεται πως βάζει «νερό στο κρασί της». Για να υπάρξει κινητοποίηση στο θέμα Κούρτιτς, θα πρέπει αφενός να βρεθεί ομάδα που θα καλύπτει τα θέλω του σε χρήματα, αφετέρου και ο ίδιος να επιθυμεί να αποχωρήσει εφόσον του δοθεί συμβόλαιο με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Προς το παρόν, συμμετέχει με διάθεση στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο Πρωτάθλημα.

  Αποθέωσε το ΟΑΚΑ ο Κάτας

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

 

Διαβάστε επίσης: