Αποκαλύψεις Πινέδα – Γιατί επέλεξε την ΑΕΚ – "Με συγκίνησε…" (ΒΙΝΤΕΟ)


Αποκαλύψεις Πινέδα – Γιατί επέλεξε την ΑΕΚ – "Με συγκίνησε…" (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Μεξικανός σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα, πανηγύρισε έξαλλα και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ομάδα τη νέα σεζόν.

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε στο ESPN, τονίζοντας τη στενή σχέση που έχουν και υπογράμμισε πως ο Αργεντινός τεχνικός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να συνεργαστεί με την ΑΕΚ.



«Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για μένα. Υπήρξαν ομάδες σε Ισπανία και Μεξικό, αλλά η επιλογή μου ήταν η ΑΕΚ κι αυτό οφείλεται και στην εμπιστοσύνη του προπονητή (σ.σ. Ματίας Αλμέιδα). Ήμουν πρόθυμος να δουλέψω μαζί του, ξέρω πως λειτουργεί», ανέφερε αρχικά ο Μεξικανός, που χθες πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «κιτρινόμαυρους» στο φιλικό με την Ομόνοια.

«Σκέφτηκα επίσης ότι θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να δουλέψεις όταν έχεις την υποστήριξη του προπονητή. Ότι τον ξέρεις και σε ξέρει, εσύ απλά βάλε τη δουλειά σου για να μπορέσεις να προσφέρεις αυτό που σου ζητούν εδώ. Κι αυτό ήταν που με συγκίνησε περισσότερο και με παρακίνησε να πάω στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό αποφάσισα και είμαι σε αυτή την πλευρά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό», κατέληξε.

  Εργκίν Αταμάν: "Κόκκινο πανί" στο Ισραήλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ξεχωριστή ιστορία η ΑΕΚ λόγω Σαββίδη! Ακόμα δεν είδατε τον Πινέδα – Απελευθερωμένος ο Μάνταλος”

  ΑΕΚ | 0-1 | Ανοίγει το σκορ με τρομερό σουτ ο Πινέδα” itemprop=”name” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: