Το παίρνει απόφαση ο Αλαφούζος για ξένο άσο – Τον "στέλνει" σε ομάδα της Super League!


Το παίρνει απόφαση ο Αλαφούζος για ξένο άσο – Τον "στέλνει" σε ομάδα της Super League!



Εξελίξεις με ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει σε άλλη ομάδα αλλά να παραμείνει στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Ο Ζόνας Τόρο είναι εδώ και μερικές μέρες Πράσινος. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα τρία χρόνια, με το πλάνο εξ αρχής να ήταν ο δανεισμός του Βραζιλιάνου εξτρέμ. 



Στην πραγματικότητα οι δυο εναλλακτικές ήταν ο παίκτης είτε να παίξει με τον Παναθηναϊκό Β’, είτε να πάει για φέτος σε κάποια ομάδα της Super League 1. 


  Το δεύτερο σενάριο είναι και το πιο πιθανό να συμβεί στην πράξη. Μάλιστα, μπορούμε να μιλήσουμε ήδη και για την ομάδα που είναι φαβορί να πάρει δανεικό τον Τόρο. Ο λόγος για τον Λεβαδειακό!   Οι σχέσεις ανάμεσα σε Αλαφούζο-Κομπότη είναι κάτι παραπάνω από στενές και προφανώς, θα παίξουν ρόλο σε ένα επικείμενο deal για τον Λατίνο εξτρέμ. Υπενθυμίζεται, ότι οι Βοιωτοί ανέβηκαν φέτος ως πρωταθλητές στη μεγάλη κατηγορία και προσδοκούν να ενισχύουν τόσο, έτσι ώστε ο στόχος της παραμονής να επιτευχθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα.
  SL: Έτσι παίρνουν πρωτάθλημα οι τέσσερις διεκδικητές


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φουλάρει για 2+1 μεγάλες μεταγραφές ο ΠΑΟ – Έξι παίκτες στην έξοδο – Έπαιξε με Σλάβια και… φεύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: