Δεύτερο εξτρέμ από το "πάνω ράφι" ο Ολυμπιακός – Με 8.5 εκατ. στη La Liga – Ανακάλυψη Φέργκιουσον!


Δεύτερο εξτρέμ από το "πάνω ράφι" ο Ολυμπιακός – Με 8.5 εκατ. στη La Liga – Ανακάλυψη Φέργκιουσον!



Το εντυπωσιακό βιογραφικό και γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία να έρθει τώρα! Στο Λιμάνι ψάχνουν να αποκτήσουν άμεσα δύο ποιοτικούς ακραίους και εκτός από τον Τέγιο, πολύ ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ένα ακόμα πολύ δυνατό όνομα, που έχει περάσει από μεγάλες ομάδες και είναι ελεύθερος. Ο ανταγωνισμός και οι άλλες υποψηφιότητες!

Ολυμπιακός: Στον Ολυμπιακό έχουν μπροστά τους τον πρώτο… τελικό της χρονιάς απέναντι στην Σλόβαν, στην Μπρατισλάβα, όμως αυτό δεν τους κάνει να συνεχίζουν την αναζήτηση εξτρέμ που θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας και μάλιστα ακούγεται έντονα το όνομα του Τέγιο, που έμεινε ελεύθερος από την Μπέτις και σίγουρα πρόκειται για μια πολύ αξιόλογη περίπτωση.



Όμως ο Ισπανός δεν είναι ο μόνος που εξετάζουν οι πρωταθλητές, μιας και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ζητήσει δύο παίκτες για τα άκρα της επίθεσης. Mάλιστα σύμφωνα με όσα ακούγονται από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από την Ισπανία και το Βέλγιο οι Πειραιώτες θέλουν ακόμα έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, εκτός από τον Τέγιο, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν την περίπτωση του Αντνάν Γιανουζάι, που έμεινε ελεύθερος από την Σοσιεδάδ.

Ο Βέλγος, με ρίζες από το Κόσοβο εξτρέμ, με χρηματιστηριακή αξία αυτή τη στιγμή στα 12 εκατομμύρια ευρώ, είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις και στις δύο πλευρές της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παίξει και σαν 10αρι κάτι που σίγουρα λύνει τα χέρια κάθε προπονητή. Όσον αφορά το βιογραφικό του 27χρονου σίγουρα αυτό μιλάει από… μόνο του, μιας και η παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 63 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ, αλλά και στην Ντόρτμουντ ως δανεικός τον κάνουν μια περίπτωση που μπορεί να αλλάξει την εικόνα της Ερυθρόλευκης δημιουργίας.

  Συγκινητική αποκάλυψη Φορτούνη

Ο Γιανουζάι βρέθηκε στην Σοσιεδάδ το 2017, όταν οι Βάσκοι πλήρωσαν 8,5 εκατομμύρια ευρώ στην Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσουν και από τότε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο ο Βέλγος μέτρησε 167 συμμετοχές, με 23 γκολ και 21 ασίστ, ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε 44 φορές, σημειώνοντας 5 τέρματα και μοιράζοντας 3 ασίστ σε μια πολύ γεμάτη σεζόν. Το αρνητικό στην υπόθεση αυτή είναι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει… μόνος του για τον 15 φορές διεθνή με την εθνική Βελγίου, μιας και Γουέστ Χαμ, Οσασούνα, Γαλατάσαραϊ και Αντβέρπ θέλουν να τον αποκτήσουν, με μια Ερυθρόλευκη πρόκριση στους ομίλους του Europa League να δίνει σίγουρα μια μεγαλύτερη σιγουριά στους πρωταθλητές ότι μπορούν να ολοκληρώσουν το… μπαμ.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός δεν μένει μόνο στην υπόθεση του Γιανουζάι, μιας και θέλει να έχει εναλλακτικές λύσεις και να μην βρεθεί να… τρέχει. Πιο συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να κυνηγάνε την υπόθεση του Φρανσίς Αμούζου που αγωνίζεται στην Αντερλεχτ, με την περίπτωση του νεαρού να είναι σίγουρα μια κίνηση που αν ολοκληρωθεί να μπορεί να δώσει μεγάλες λύσεις, όμως μόνο εύκολη δεν είναι αφού οι οικονομικές απολαβές που θέλει ο ποδοσφαιριστής, αλλά και η Νις που φαίνεται να ενδιαφέρεται την κάνει αρκετά δύσκολη.

  Αταμάν: «Είμαι 100% βέβαιος πως μπορούμε να νικήσουμε»

Την ίδια στιγμή στην Ιταλία δεν έχουν σταματήσει να αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες εξακολουθούν να ασχολούνται με τον Ματέο Τραμονί της Κάλιαρι μια περίπτωση που σίγουρα απασχολεί αλλά χωρίς να είναι στις προτεραιότητες. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ… δρόμο στις μεταγραφές μιας και εκτός από τα εξτρέμ και τον μεσοεπιθετικό που θέλει σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι αποχωρήσεις παικτών που θα κρίνουν στο πόσες τελικά θα γίνουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μαρτίνς “έκοψε” Τζιοβίνκο – Έριξε άκυρο σε ΠΑΟΚ, περίμενε Ολυμπιακό – Ποιον πήρε στη θέση του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: