Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Ιτούδη στην Εθνική – Δεν έχει ξαναγίνει!


Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Ιτούδη στην Εθνική – Δεν έχει ξαναγίνει!



Η Γαλανόλευκη προετοιμάζεται για το Eurobasket 2022 με τρόπο διαφορετικό σε σχέση με τις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις.

O Δημήτρης Ιτούδης ήδη βάζει το λιθαράκι του στην Εθνική Ελλάδας με σημαντικές αλλαγές, για να οδηγήσει τη χώρα μας σε ένα μετάλλιο 13 χρόνια μετά! Ο πρώην τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει κάνει ήδη σημαντικές αλλαγές. Μια από τις πιο σημαντικές είναι πως οι προπονήσεις γίνονται στο ΟΑΚΑ και οι παίκτες δεν μένουν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο, αλλά είναι στα σπίτια τους.



Συνήθως οι Εθνικές ομάδες μαζεύονται σε ένα ξενοδοχείο πριν από μεγάλες διοργανώσεις. Μέχρι πρότινος η «Επίσημη Αγαπημένη» πραγματοποιούσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Καρπενήσι συνδυάζοντας δουλειά και διαμονή στο Montana. Κάτι που δεν ισχύει φέτος, από τη στιγμή που ο Ιτούδης και οι συνεργάτες του θεωρούν πως είναι καλύτερο όλο αυτό το διάστημα οι παίκτες να μένουν στα σπίτια τους και να είναι μαζί με τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δεν θεωρούν ότι ένας… εγκλεισμός της ομάδας θα έκανε καλό στους αθλητές. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι Νικ Καλάθης και Τάιλερ Ντόρσεϊ οι οποίοι μένουν σε ξενοδοχείο γιατί δεν έχουν δικό τους σπίτι στην Αθήνα.

  Άγγιξε το όνειρο το Περιστέρι - Έχασε στον ημιτελικό (Vid)

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως φέτος η ΕΟΚ έχει συνάψει συνεργασία με εταιρεία catering και στο ΟΑΚΑ υπάρχει καθημερινά φαγητό, με τους παίκτες να τρώνε στο γήπεδο και να παίρνουν μάλιστα μερίδες για το βραδινό τους, ώστε να μην παρεκκλίνει κανείς από το πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα… βάζει από το σπίτι του ο Πάπας- Γι’ αυτό τον διάλεξε ο Μπαρτζώκας- Γύρισε στον Ολυμπιακό (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: