Ο παικταράς που ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό – "Πανηγυρίζει" ο Γιοβάνοβιτς


Ο παικταράς που ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό – "Πανηγυρίζει" ο Γιοβάνοβιτς



Κάνει φοβερά πράγματα στο χορτάρι!

Μια από τις ομάδες που κινήθηκαν έντονα στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής τους γραμμής ήταν ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι την περσινή χρονιά είχε τους δύο καλύτερους εξτρέμ του πρωταθλήματος, τους Αϊτόρ και Παλάσιος. Μάλιστα, ο ερχομός των Βέρμπιτς και Μπερνάρ οδήγησε αρκετό κόσμο στο συμπέρασμα ότι το πρώτο φαβορί για να βγει από την ενδεκάδα θα ήταν ο Αϊτόρ, ο οποίος πέρυσι είχε ξεκινήσει κάπως νωχελικά τη χρονιά.



Πάντως, δεν υπολόγιζαν στην τρομερή κατάσταση που βρίσκεται ο Ισπανός εξτρέμ, μιας και είναι μέχρι στιγμή ο πολυτιμότερος παίκτης των πρασίνων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το τριφύλλι έχει βάλει 4 γκολ, με τον Αϊτόρ να έχει συμμετοχή στα 3 εξ αυτών! Ήταν αυτός που σκόραρε από την άσπρη βούλα για το 1-0 με τον Ιωνικό, ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Σπόραρ με τον ΟΦΗ, αλλά και αυτός που έβγαλε τη σέντρα πάρε – βάλε στον Βέρμπιτς για τη νίκη με τον Λεβαδειακό.

  Φοβερός Παπανικολάου: 17 σερί σωστές απαντήσεις για τη Euroleague (Vid)

Κοινώς, βάζει πλώρη για τον… πολυτιμότερο του πρωταθλήματος και με τα τωρινά δεδομένα θα πρέπει να γίνουν πολλές ανατροπές για να μην ξεκινήσει βασικός και στο ματς με την ΑΕΚ! Έχει το μομέντουμ και θα πρέπει οι πράσινοι να αποφασίσουν τι θα κάνουν και με το συμβόλαιό του, μιας και αυτό λήγει σε λιγότερο από έναν χρόνο. Όπως και να έχει ο Αϊτόρ έχει ανέβει για τα καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει ηχηρή μεταγραφή στο ΟΑΚΑ – Ανακοινώσεις για Μήτογλου – Απόφαση Ράντονιτς για Μαντζούκα!

  Αϊτόρ” itemprop=”name” /> Αϊτόρ” itemprop=”description” />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr


  Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός καλεί παίκτες-θρύλους στον ευρωπαϊκό τελικό"

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: