Το… ανακοίνωσε ο Μίτσελ σε Μαρινάκη – Ποιον "τελείωσε" από Ολυμπιακό – Άφωνοι με Πασχαλάκη!


Το… ανακοίνωσε ο Μίτσελ σε Μαρινάκη – Ποιον "τελείωσε" από Ολυμπιακό – Άφωνοι με Πασχαλάκη!



Η απόφαση του Ισπανού και τι θα γίνει τα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών. Ο νέος προπονητής προσπαθεί να γυρίσει το κλίμα στου Ρέντη, ετοιμάζει μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και στην 11αδα, ενώ υπάρχει πλέον μόνο μία περίπτωση για να έρθει παίκτης τις επόμενες ώρες.

Ολυμπιακός – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Στοπ στην περαιτέρω ενίσχυση των Πειραιωτών φαίνεται ότι έχει βάλει ο Μίτσελ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι είναι ήδη υπεράριθμο το ρόστερ και όχι μόνο δεν επιθυμεί να προστεθεί άλλος ποδοσφαιριστής στην ομάδα αλλά έχει αποφασίσει να δουλέψει με μικρότερο γκρουπ από τα συμβόλαια που υπάρχουν ήδη.



Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι τα ονόματα που έχουν συνδεθεί έντονα με τους Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα και έμοιαζαν να βρίσκονται με το 1,5 πόδι στου Ρέντη, τελικά δεν θα έρθουν! Αναφερόμαστε κυρίως στους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Παϊτίμ Κασάμι, καθώς είναι δεδομένο ότι ο Μίτσελ δεν θέλει επιπλέον δελτία στου Ρέντη.

Δεν ισχύουν τα ίδια, όμως, για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο τραυματισμός τού Τόμςα Βατσλίκ με την εθνική Τσεχίας αποδεικνύει ότι η ομάδα χρειάζεται ισχυρή τριάδα κάτω από τα δοκάρια. Γιατί ναι μεν ο Μίτσελ είχε αποφασίσει έτσι κι αλλιώς να δώσει τα γάντια τού βασικού στον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τουλάχιστον στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ακολουθεί μετά τη διακοπή, αλλά το πρόβλημα παραμένει!

  Αποφασισμένος να σηκώσει Ευρωλίγκα ο Καλάθης

Γιατί, όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν, η φθορά τού πάγκου έχει εμφανώς επηρεάσει τον Κρίστινσον που δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη λύση στο Νο2 – Άρα τώρα με τον τραυματισμό τού Βατσλίκ ο Ολυμπιακός δεν αισθάνεται άνετα για τον τερματοφύλακα που υπάρχει πίσω από τον Τζολάκη. Κι εδώ είναι που έρχεται, ξανά, στο προσκήνιο ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης!

Ο πεπειραμένος άσος είχε συναντηθεί με τους ανθρώπους τού Ολυμπιακού μέσα στο καλοκαίρι, παρόλα αυτά δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη – Κυρίως λόγω του ότι ο Κρίστινσον δεν αποχώρησε για τη Μίντιλαντ, όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.

Ο Μίτσελ δεν θα ήταν αρνητικός για να έρθει στην ομάδα ένας πιο έτοιμος τερματοφύλακας σε σχέση με τον Κρίστινσον, όπως δεν ήταν και οι Μαρτίνς-Κορμπεράν – Αυτό δεν μπορεί παρά κάτι να δείχνει για το στάτους του Ισλανδού. Το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί ο Πασχαλάκης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που είναι εκτός ρυθμού ομάδας από τον περασμένο Μαη.

  Η τάπα της χρονιάς δια χειρός Ράιτ στο ΣΕΦ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το sportdog σάς ενημερώνει ότι μπορεί και με το παραπάνω! Γιατί ο Έλληνας άσος έκανε ατομικές προπονήσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο όλο το προηγούμενο διάστημα και, φυσικά, βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση! Αυτά είδε στον Άγιο Κοσμά και ο Γκουστάβο Πογέτ (στις εγκαταστάσεις τής Εθνικής έκανε προπόνηση το προηγούμενο διάστημα ο Πασχαλάκης!), για αυτό και τον κάλεσε στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στο sportdog άνθρωπος της Εθνικής, ο Πασχαλάκης άφησε έκπληκτους όλους τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ, ήταν απόλυτα fit, και θα μπορούσε να παίξει εκείνος αντί του Βλαχοδήμου! “Μπαίνει και παίζει τώρα“, ήταν η ατάκα που ακούσαμε, κάτι που δείχνει ότι ο Πασχαλάκης διατηρεί το πολύ υψηλό κίνητρο που έχει και θέλει να υπογράψει συμβόλαιο σε ομάδα επιπέδου…

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός… κόβει τον Πασχαλάκη από Ολυμπιακό – Ανατροπή τις τελευταίες ώρες – Απόφαση Μίτσελ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: