Ο Μιλόγεβιτς… έφαγε Μάντζιο,Γρηγορίου – Ουζουνίδης για μεγάλη ομάδα – Γυρίζει Ελλάδα ο Γιαννίκης!


Ο Μιλόγεβιτς… έφαγε Μάντζιο,Γρηγορίου – Ουζουνίδης για μεγάλη ομάδα – Γυρίζει Ελλάδα ο Γιαννίκης!



Το ντόμινο προπονητών και ο agent που θα φέρει εκατομμύρια στον Άρη! Tο sportdog.gr ασχολείται με τις αλλαγές προπονητών στην Κύπρο, τον Μαρίνο Ουζουνίδη που αναζητάει την επόμενη ομάδα του και τους πρώην της ΑΕΚ που πιάνουν ξανά δουλειά.

* Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο πρώην της ΑΕΚ, που επέστρεψε στους πάγκους και συγκεκριμένα σε αυτόν του ΑΠΟΕΛ. Εκεί θα κοουτσάρει μεταξύ άλλων τους… γνώριμους του – πρώην σουπερλιγκάτους – Βιγιαφάνιες/Κρέσπο/Φεράρι/Ντάλσιο αλλά και τον Τάσο Δώνη…



* Ο Σέρβος τεχνικός πέρσι (ακριβώς) τέτοιες ημέρες αποχωρούσε από την ΑΕΚ και στις 17 Οκτωβρίου αναλάμβανε την Ετιφάχ (Σαουδική Αραβία). Και εκεί πάντως δεν έβγαλε την σεζόν. Για την ακρίβεια ούτε 5 μήνες έκατσε και τον… χαιρέτησαν!! Από τότε έκανε…διακοπές!

* Ο Μιλόγεβιτς στο παρελθόν έχει περάσει από πάγκο μεγάλης κυπριακής ομάδας. Την σεζόν 2015-16 ήταν στην Ομόνοια πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου…

Τον Μιλόγεβιτς στον ΑΠΟΕΛ πρότεινε Κύπριος ατζέντης! Στο… τραπέζι πάντως του κυπριακού κλαμπ είχαν πέσει και τρια ελληνικά ονόματα, των Απόστολου Μάντζιου, Αργύρη Γιαννίκη και Μιχάλη Γρηγορίου που παραμένουν εκτός …πάγκων!

* Προπονητή όμως, άλλαξε μια ακόμη μεγάλη κυπριακή ομάδα, η Ανόρθωση των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου/Ουάρντα! Μπορεί ο νέος προπονητής να μην είναι Έλληνας αλλά τον πήγε γνωστός Έλληνας ατζέντης!

  Ένας στους τρεις αποχαιρετά τη Σούπερ Λιγκ απόψε

Πίσω , λοιπόν, απο το deal με τον 42χρονο Ισπανό κόουτς, Τσίσκο Μουνιόθ (αντικατέστησε τον Ντάρκο Μίλανιτς), βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος!

* Ο Έλληνας ατζεντης και πρώην τεχνικός διευθυντής ΠΑΟ και Άρη, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στην Κύπρο για να τελειώσει το deal. Με την Ανόρθωση να είναι η τέταρτη ομάδα του ταλαντούχου Τσίσκο Μουνιόθ, που στο πρόσφατο παρελθόν (2021) υπέγραψε την άνοδο/επιστροφή της Γουότφορντ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Παρεμπιπτόντως ο Kωνσταντίνος Διαμαντόπουλος ήταν και ο ατζέντης που πήγε και την πρόταση απο την Αλ Ουάχντα του Αμπού Ντάμπι στον Καρυπίδη για τον Ντάνιελ Μαντσίνι . Άραγε αυτός θα φέρει και την επόμενη στον Μαντσίνι μέχρι τον Δεκέμβριο; “Πουλέν” του Ντίνου άλλωστε ο Αργεντινός εξτρέμ και προσωπική του μεταγραφή όταν ήταν τεχνικός διευθυντής του Άρη…

Στην Ανόρθωση λένε πως προτάθηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Ο Εβρίτης τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα μετά τον καλοκαιρινό υποβιβασμό της Αλ Φαϊσάλι. Το συμβόλαιό του για τον δεύτερο χρόνο δεν ενεργοποιήθηκε από τους Σαουδάραβες, τον περασμένο Ιούλιο…

* Άξιο αναφοράς πάντως πως τρεις Σουπερλιγκάτοι τεχνικοί την περασμένη σεζόν βρέθηκαν στην Σαουδική Αραβία για να δουλέψουν σε ομάδες που έδιναν την μάχη αποφυγής  του υποβιβασμού. Ο Γιώργος Δώνης στην Αλ Φατέχ, ο Ουζουνίδης στην Αλ Φαισάλι και ο Μιλόγεβιτς στην Ετιφάχ. 

  Η κλοπή της χρονιάς - "Αρπάζει" 16 σούπερ ταλέντο

Ο Δώνης είχε το πιο δύσκολο έργο (με βάση την βαθμολογία και το υλικό) αλλά κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία και του ανανεώθηκε το συμβόλαιο στην Αλ Φατέχ (έκανε και την μεταγραφή Βέλεθ). Ο Ουζουνίδης την υποβίβασε  κι έφυγε ενώ η Ετιφάχ που επίσης σώθηκε… πρόλαβε και έδιωξε νωρίς τον Μιλόγεβιτς…

* Μιας και πιάσαμε του πρώην Σουπερλιγκάτους προπονητές, να πούμε πως ο Αργύρης Γιαννίκης (περσινή καψούρα και 110% επιλογή Μελισσανίδη στην ΑΕΚ), παραμένει στο…ταμείο ανεργίας!

* Στην πιάτσα πάντως λένε πως ίσως δούμε σύντομα ξανά τον κόουτς Αρτζι σε ελληνικό πάγκο! Θα είναι (ξανά) του ΠΑΣ, του Ιωνικού ή κάποιος άλλος;

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ΕΣΡ… ψάχνει τον Τσουκαλά για την απαράδεκτη επίθεσή του στον ΠΑΟΚ – Δείτε όσα είχε πει! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: