"Θα αλλάξει τα πάντα ο Μαρινάκης – Μόνο τον Ολυμπιακό φοβάται ΠΑΟ – Στο 16’ βγάλε έξω τον Σισέ"!


"Θα αλλάξει τα πάντα ο Μαρινάκης – Μόνο τον Ολυμπιακό φοβάται ΠΑΟ – Στο 16’ βγάλε έξω τον Σισέ"!



“Κόντρα σε ΟΦη και ΠΑΟΚ παίζει το πρωτάθλημα – Έρχονται αλλαγές”! Ο Νίκος Βαμβακούλας μιλάει στο Sportdog.gr για τους λόγους που οι Πειραιώτες παρουσιάζουν τόσο κακή εικόνα, για τη βελτίωση που υπάρχει με τον Μίτσελ στον πάγκο και για τις πρώτες αποφάσεις της διοίκησης.

Ολυμπιακός: Στο παιχνίδι των Πειραιωτών με την Κάραμπαγκ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας, καθώς είναι σαφές ότι η ήττα και οι αποδοκιμασίες των φιλάθλων δεν είναι ο,τι καλύτερο στη νέα προσπάθεια που κάνει ο Μίτσελ στην άκρη του πάγκου.



Ο παλαίμαχος άσος σχολίασε τη στήριξη που χρειάζεται η ομάδα από τους οπαδούς της, την πρώτη εμφάνιση του Μαρσέλο με τα ερυθρόλευκα αλλά και το σκηνικό έντασης με τον Σισέ.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο πώς μπορεί η ομάδα να “γυρίσει” το κλίμα, ενώ σχολίασε ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο +7, αλλά φοβάται τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

“Υπομονή και στήριξη από τους οπαδούς – Φυσιολογική η απογοήτευση – Έτσι θα βρεθεί λύση”

“Ο Ολυμπιακός την Κυριακή που τον είδα με τον Ατρόμητο, έδειξε ότι κάτι πηγαίνει να αλλάξει. Μέχρι το 60΄ και στο παιχνίδι με την Κάραμπαγκ είδαμε το ίδιο,  αλλά θέλει πολλή δουλειά ακόμα, γιατί τώρα και ο προπονητής είναι καινούργιος. Λέω ότι θα βρεθεί λύση αλλά χρειάζεται υπομονή και από τον κόσμο. Όσο περνάει ο καιρός και δουλεύουν όλοι μαζί, θα γίνονται λιγότερα λάθη”, ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος άσος και στη συνέχεια πρόσθεσε για τις αποδοκιμασίες από τους οπαδούς:

“Ο κόσμος έχει στηρίξει πολύ τον Ολυμπιακό και πρέπει να το κάνει, να συνεχίσει να στηρίζει, αλλά είναι και απογοητευμένος. Όταν μια ομάδα δεν πηγαίνει καλά όμως, χρειάζεται στήριξη. Με την Κάραμπαγκ κάπου ήταν φυσιολογικό να υπάρχει απογοήτευση”.

“Βιάστηκε στις αλλαγές ο Μίτσελ – Έτσι είδα τον Μαρσέλο – Θα έβγαζα τον Σισέ νωρίτερα”

Πώς είδατε τον Μίτσελ σε αυτό το ματς;

  Τόσο κοστίζει το μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

“Βιάστηκε να κάνει τις αλλαγές, είχε ένα καλό τέμπο η ομάδα εκείνο το διάστημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ρίχνω την ευθύνη σε προπονητή ή παίκτες. Αλλά όταν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν διαρκώς, δεν έχουν καλό ρυθμό ή φυσική κατάσταση, δεν μπορείς να έχεις την εικόνα που πρέπει”. 

Το σχόλιό σας για τον Μαρσέλο και την πρώτη του εμφάνιση;

“Τον είδα, όταν είχε την μπάλα, που έκανε πολλές καλές μεταβιβάσεις αλλά ακόμα δεν έχει τρεξίματα. Την μπάλα την ξέρει, φάνηκε με τις μπαλιές που έκανε, αλλά δεν έχει αντοχές. Είναι άλλο πράγμα η προπόνηση και άλλο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά του με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, αλλά αν καθαρίσει αυτά τα ματς θα είναι μέσα στο πρωτάθλημα”.

Το περιστατικό με τον Σισέ;

“Έχει βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα έκανε 3-4 λάθη και το ένα από αυτά μπήκε γκολ. Αν δεν γίνει λάθος βέβαια, δεν θα μπει γκολ. Νομίζω ότι δεν ήταν καλός αλλά και με τη χειρονομία που έκανε, δεν ήταν σωστός. Αλλά, από την άλλη, βάλε κάποιον άλλον στη θέση του, πώς θα αντιδρούσε με τόσες αποδοκιμασίες; Δεν τον δικαιολογώ βέβαια. Όταν κάποιος κάνει λάθος, έχει δικαίωμα να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο, την διοίκηση, τον προπονητή και τους συμπαίκτες του. Γιατί η ομάδα έχει ξεμείνει και από σέντερ μπακ τώρα. Αν ήμουν προπονητής με την Κάραμπαγκ, δεν θα έβγαζα τον Σισέ στο λάθος που δεχτήκαμε γκολ αλλά εκεί που δεν έδωσε την μπάλα σε συμπαίκτη και σούταρε χωρίς να έχει καλές προϋποθέσεις για γκολ”.

Τέλος, θέλω να μου πείτε τι πιστεύετε ότι χρειάζεται τώρα η ομάδα για να γυρίσει άμεσα σελίδα;

  Έπιασε κορυφή ο Ντέλιας! Ισοφάρισε Σαμάτα ο Σάστρε

“Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες – Έχει 25 καλούς ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι η καλή ψυχολογία, όταν δεις ένα παιχνίδι τού Ολυμπιακού και έχει την μπάλα ένας ποδοσφαιριστής, οι άλλοι δεν κινούνται, δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Το καλοκαίρι δεν έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει και ο Ολυμπιακός το πληρώνει τώρα και στη φυσική κατάσταση και στο πώς δουλεύει η ομάδα. Επειδή ξέρω πολλά, οι παίκτες και ο Μαρινάκης θα βρουν σύντομα τη λύση. Ο Μαρινάκης δεν θα αφήσει έτσι τον Ολυμπιακό, ήταν χειρότερος όταν τον αγόρασε και πάλι τα είχε καταφέρει. Δεν θέλει να βλέπει αυτή την κατάσταση και θα δείτε ότι σύντομα θα αλλάξουν τα πάντα. Αν ρωτήσεις τον Παναθηναϊκό, τώρα, που είναι 7 πόντους μπροστά, μόνο τον Ολυμπιακό φοβάται. Συμπαράσταση από τον κόσμο και υπομονή, γιατί είναι καινούργια ομάδα με καινούργιο προπονητή. Βλέπω πάθος με τον Μίτσελ στην ομάδα, οια παίκτες δεν ήταν όπως πριν από 3-4 Κυριακές”. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Καμία αντίδραση Μίτσελ, ολική μεταστροφή στον Ολυμπιακό – Τραγικός Βρσάλικο – Να αλλάξει σύστημα”!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: