"Bόμβες" Κατσουράνη για ΠΑΟ – "Δεν ήταν καλός με Αστέρα" – Ατάκα… φωτιά για το πέναλτι (Vid)


"Bόμβες" Κατσουράνη για ΠΑΟ – "Δεν ήταν καλός με Αστέρα" – Ατάκα… φωτιά για το πέναλτι (Vid)



Το δικό του σχόλιο σχετικά με την εμφάνιση των Πράσινων και τη νίκη τους απέναντι στους Αρκάδες έκανε ο Κώστας Κατσουράνης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο πέναλτι που κέρδισε ο Αϊτόρ και έχει σηκώσει μεγάλη κουβέντα για τον αν τελικά έπρεπε ή όχι να δοθεί.

Κώστας Κατσουράνης: Στους Betarades μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού, στην νίκη απέναντι από τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι οι Πράσινοι δεν ήταν καλοί, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι στον Αϊτόρ, από όπου προήλθε και το γκολ.



«Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο «έπνιξε» την Τρίπολη, την έβαλε μέσα στο τέρμα. Δεν κατάφερε να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες. Αυτό το 4-6-0 της Τρίπολης τον εγκλώβισε τον Παναθηναϊκό, δεν του έδινε χώρους. Κατέβηκε για να πάρει την ισοπαλία και ήταν κοντά στο να το κάνει ο Αστέρας.

Ήρθε το πέναλτι, που κατά την γνώμη την δική μου δεν είναι πέναλτι και τώρα το καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο έβαλε ένταση. Θύμισε τον καλό Παναθηναϊκό που έχουμε συνηθίσει πέρσι και φέτος.

Του έλειψαν πολύ Τσέριν και Σπόραρ, δεν πήρε πολλά από τον Παλάσιος. Ούτε από τον Αϊτόρ, αλλά κέρδισε το πέναλτι, το έβαλε, δεν ήταν όπως ήταν στα άλλα ματς. Ούτε από τον Μπερνάρ, που προσπάθησε αλλά δεν έδωσε πολλά.

Οπότε μοιραία δεν είχε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι, παρ’ ότι είχε κάποιες τελικές, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Κέρδισε με τον τρόπο που κέρδισε και συνεχίζει να παίρνει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία», είπε ο Κώστας Κατσουράνης.

  Ολυμπιακός: Παίζει με Μπαρτσελόνα ο Φιλίπ Πετρούσεφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: