Επιστpοφές στον ΠΑΟΚ εν όψει Ολuμπιακού – Αυτή η αποστολή Λουτσέσκου για Καραϊσκάκη!


Επιστροφές στον ΠΑΟΚ εν όψει Ολυμπιακού – Αυτή η αποστολή Λουτσέσκου για Καραϊσκάκη!



Ποιοι είναι οι “εκλεκτοί” του Ρουμάνου τεχνικού για το ντέρμπι στο Φάληρο.

H προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Δευτέρας (17.10) κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε, λίγες ώρες πριν η ομάδα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα.



Οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Μπράντον Τόμας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει πέρα από τους τρεις τραυματίες και στον τιμωρημένο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμεινε και ο Ράφα Σοάρες, αν και φαινόταν πως πιθανότατα θα βρεθεί έστω στους «εκλεκτούς» μετά τον τραυματισμό του αρχηγού δεδομένου πως ο μοναδικός διαθέσιμος για τη θέση, είναι ο Μάριος Τσαούσης (σ.σ. έχει συμπεριληφθεί βεβαίως και ο Σάστρε).

Στα θετικά νέα, πως οι Κουλιεράκης – Αουγκούστο τέθηκαν κανονικά στην διάθεση του προπονητή δεδομένου πως έχουν μπει σε φουλ πρόγραμμα εδώ και αρκετές ημέρες…

  Γκολ ο Στεργίου σε 3αρα στη Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τελευταία «πρόβα» της ομάδας είχε να κάνει με κάποιες λεπτομέρειες πάνω στην τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα, ενώ έγινε κι ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ της αποστολής το απόγευμα στο αεροδρόμιο Μακεδονία είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Λύρατζης , Σάστρε , Ίνγκασον , Νάσμπεργκ , Κουλιεράκης , Τσαούσης , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ντάντας , Αουγκούστο , Φιλίπε Σοάρες, Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Κουαλιάτα , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Γκορντεζιάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: