"Μάχη" ΠΑΟΚ και Ολuμπιακού για 10αpι από τη Φινλανδία – Κάθετη, γκολ, εκτελέσεις στημένων!


"Μάχη" ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για 10αρι από τη Φινλανδία – Κάθετη, γκολ, εκτελέσεις στημένων!



Ο παίκτης αρέσει πολύ στον Λουτσέσκου, “σφήνα” από τους Πειραιώτες. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Κύπρο κι έχουν ξεχωρίσει οι “ασπρόμαυροι”; Οι συζητήσεις το καλοκαίρι, το νέο ενδιαφέρον και η κρούση από το Λιμάνι.  

ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ: Το μυαλό τους στην επόμενη μέρα φαίνεται ότι έχουν τόσο οι Πειραιώτες όσο και οι Θεσσαλονικείς, δεδομένου ότι στα αυτιά τού sportdog έχουν φτάσει πληροφορίες από την Κύπρο για τις δύο ομάδες.



Πρόσφατα, άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι είχαν συνδεθεί με τον Λοΐζο Λοΐζου (όπως και οι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός παλιότερα) και, όπως μαθαίνουμε από τη Μεγαλόνησο, το ενδιαφέρον συνεχίζει να υπάρχει και, μάλιστα, παραμένει ισχυρό! Ο 19χρονος κυνηγός τής Ομόνοιας (παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό) είχε μείνει εκτός ομάδας μέσα στο καλοκαίρι, λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση του συλλόγου, αλλά ανανέωσε το συμβόλαιό του και, πλέον, καλπάζει και πάλι μέσα στα γήπεδα.

  Σλούκας: Ο Σπανούλης του 2024 και η ‘’φαγούρα’’ του 0-14

Είναι το καλύτερο πρότζεκτ που έχει να επιδείξει το κυπριακό ποδόσφαιρο, διεθνής με την Εθνική του ομάδα, και υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από το Βέλγιο. Η Μπριζ είχε φτάσει στην πόρτα τής Ομόνοιας με 2,5 εκατ. ευρώ πρόταση αλλά το κυπριακό Τριφύλλι την είχε απορρίψει. Κάτι που σημαίνει ότι χρειάζονται περισσότερα χρήματα για την απόκτησή του.

Πηγές μας από την Κύπρο αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός διατηρεί ψηλά στη λίστα του το όνομα του Λοΐζου, καθώς έχει το πορτοφόλι για να ικανοποιήσει την Ομόνοια. Είναι οι ίδιες πηγές που συνδέουν τον Όνι Βαλακάρι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής Φινλανδός άσος είναι ακριβώς ο παίκτης που ψάχνει ο Λουτσέσκου: 10άρι με κάθετη, γκολ, εκτελέσεις στημένων!

Είναι απορίας άξιο πώς το φετινό καλοκαίρι δεν τον παραχώρησε η Πάφος, δεδομένου ότι με τη φανέλα της έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές σεζόν τα τελευταία 2,5 χρόνια, είναι διεθνής, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την Άνοιξη του 2023 και η τιμή του είναι, σταθερά, πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.

  Ραγδαίες εξελίξεις με Κονσεϊσάο!

Κι εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι τόσο οι Πειραιώτες (με τον Κανέ, που δόθηκε δανεικός φέτος στην Πάφο) όσο και οι Θεσσαλονικείς (με τον Μουργκ, που δεν δέχτηκε τελικά να πάει στην Πάφο!) προσπάθησαν να κρατήσουν ανοιχτή πόρτα με τον κυπριακό σύλλογο λόγω του Βαλακάρι. Από τη Μεγαλόνησο υποστηρίζουν ότι ο Φινλανδός συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, αλλά όπως καταλαβαίνετε… δεν πρέπει να βγάλουμε από το κάδρο και τον Ολυμπιακό…

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Σαββίδη για Λουτσέσκου μετά τον Ολυμπιακό – Φέρνει προπονητή στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: