Αuτό είναι το δίλημμα Λουτσέσκου εν όψει Αστέpα – "Δύσκολα θα χαλούσε την τριάδα των χαφ"


Αυτό είναι το δίλημμα Λουτσέσκου εν όψει Αστέρα – "Δύσκολα θα χαλούσε την τριάδα των χαφ"



Τα τελευταία νέα του Δικεφάλου λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, για την 9η αγωνιστική της Super League, μετέφερε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Ο Αστέρας είναι μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα, δεν τον κερδίζεις και δεν του βάζεις εύκολα γκολ. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται, όμως, από το πιο μεγάλο του αποτέλεσμα φέτος και μένει να φανεί πώς τον έχει επηρεάσει, αν του ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και εκεί στάθηκε ο Λουτσέσκου. Ότι το αποτέλεσμα βοήθησε την ομάδα και τους ανθρώπους γύρω από αυτή. Είναι αισιόδοξος ότι όλο αυτό θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στη δημιουργία της ομάδας που θέλει», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Είναι σε καλύτερη φάση σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Υπάρχει, μάλιστα, και δίλημμα για το αν πρέπει να επανέλθει ο Ζίβκοβιτς και είναι πολύ πιθανό να μην ξεκινήσει ούτε στο σημερινό παιχνίδι. Έχει αρκετά θετικά ως σκέψη. Δύσκολα θα χαλούσε την τριάδα με τους χαφ, ενώ έχει τον Ελ Καντουρί αριστερά και ο Ζίβκοβιτς θα έπαιζε αντί του Μαροκινού ή αντί του Ντόουγκλας», πρόσθεσε.

  Ξεκάθαρος παλαίμαχος του ΠΑΟΚ: "Μοναδική συγκυρία ο τίτλος στο Βικελίδης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: